Kампания "Да продадем децата"

Така де, за какво са ни малките гадове? След крайно успешната “Не карам пил”, от която загинаха само двама души, МВР подхваща нова кампания под надслов “Да продадем децата”. Самият патрон на кампанията, Румбата, споделя: “Продадохме морската ивица, житото от резерва, сега можем да шитнем и малко от децата си. Там, където отиват, и без това ще им е по-добре, а спечелените средства ще дадем за борба с корупцията, ХАХАХАХА”(министърът и репотрерката избухват в непринуден смях)

Клипчето е радио репортаж на BBC по темата, а има и видеозапис на кандидат-трафиканта. МВР някакси не намери доказателсва срещу нашенеца и просто си го пусна, а след това влезе в глуха отбрана с недекватни опити да организира компроматен скандал на разследващите журналисти. То не е като да биеш бабички и да привикваш на справка блогъри, иска се минимум знание, смелост и честност да противодействаш на организираната престъпност, вместо да се превръщаш в част от нея. За милиони няма закони, за кокошка няма прошка. Е, на нас, милионите, вече не ни харесва това положение.

You may also like...

2 Responses

  1. Све says:

    Ужас, бате, ужас…днеска четох че въпросните журналисти имали присъди там на Острова – на единия била за шофиране в пияно състояние (кат се има предвид че е нещо като национале спорт, не ми се вижда много сериозно прегрешение). Направо думи нямам – колегите рекли да свършат някаква работа, обаче наш’те мильовци пак се оказаха подготвени!

  2. Симион Патеев says:

    Брат, до ден-два пускаме репортажа на ББС със субтитри на български в блогосферата. Сега си игрем да го превеждаме и оправяе тайминга.

    Поздрави!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *