Най-грозната гледка

Беше този ракурс към Догановия хотел Принцес, който е бил там ще се сети. Вече имам нов фаворит:

Шибаните наркомани/цигани ми откраднаха радиото и ме върнаха 250 точки назад, за да изкарат 10 или 20. Видяли, че има дистанционно и помислили, че е някакво скъпо и има келепир да го крадат. Панелът си беше в мен и взетото става само за части. За този модел NEO (DVD+DivX) не може да се намери firmware и разкодирането е невъзможно.

До някъде и сам съм си виновен, защото не си взех поука миналия месец, когато на съседната улица ми отключиха багажника и ограбиха една 17-ка LCD. Возех си я от една камара време и не съм и помислял, че може да стане обект на покушение. Не се интересувам от съдържанието на чуждите багажници и предполагах, че другите не се интересуват от моя.. явно не важи в карето между Сливница и Симеон.

Преди месец пък щяхме да назначаваме едно леко съмнително момче от Овча Купел в магазина. Идва един ден, инсталира складова програма на компютъра, показваше желание за работа. На втория ден открадна телефона на жена ми. Звъняхме му 100 пъти да го върне, той се правеше на луд. Пуснахме жалба и сега го съдят. Ченгеларите намериха телефона за около седмица, но не го връщат щото е доказателство по делото.

Край с вечерния микс по радио Nova на прибиране от работа, сега ми остава само да гледам през прозореца и да псувам наркоманите.

You may also like...

2 Responses

  1. pro_01 says:

    магазин? а с дизайна кво стана?

  2. Bruce Wayne says:

    дизайнът изкарва милионите, които после потъват в магазина 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *