Ценоразпис на министерските постове

Прелюбопитен документ от 2004 година, в който М. Петков от “Алтаир” ООД се отчита пред руските си кредитори и покровители. Става дума за многомилионно източване на нафта и зърно от Държавния резерв и пласмент в Русия и България. Вярвам в истинността на такива документи, прекалено много имена и факти се споменават в тях, а българските политици и мошенници нямат толкова фантазия, че да си ги измислят.

Правдиви изглеждат сумите, с които са купени постовете, а 3 години по-късно тези хора вече са омазани до ушите с компромати и далавери.

Йовчо Йовчев (шеф на резерва) + заместниците му – 1 млн.
Нихат Кабил – 1 млн.
Емел Етем – 1 млн.
Ангел Александров – 1 млн.
Румен Петков – 200 хил. + 500 тона нафта за “Спартак” Плевен

Барабар Румен с мъжете, дето се вика, но и верен на футбола нашто момче 🙂 Смешното е, че именно резерва е най-голямата далавера в държавата, а още тая зима ще си задаваме въпроса “къде ти е зърното, бе, джанъм?”. Интересно този милион за пост, който е даден, кой от кукловодите го е взел. Или и това се дели 8:5:3?

You may also like...

1 Response

  1. Longanlon says:

    Нещо прекалено много се вълнуваш от нашенската политико-икономика.

    Мръсна работа е това, ама не е по-различна от политиката по света. Говорил съм си с чужденци, живеещи в България и общо взето мнението им се припокрива – в техните страни също има корупция, груба и голяма при това, ама само у нас има такива… как да ти кажа… мрънкателски настроения сред населението. Corruption is here to stay, deal with it. Става дума за голямата политика де, която винаги и навсякъде е доминирана от различни сиви бизнес интереси. Иначе относно малката корупция – катаджии, дребни чиновници и т.н. съм привърженик на публичния бой с пръчки.

    Прочети “Цялото кралско войнство” и стига си се тревожил за глупости.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *