Бате Кацко се прави на репресиран


Камен Во напуска с апломб “Шоуто на Канала”, защото му отрязали минутката, в която критикува правителството и излъчва подкрепа към стачкуващите учители. Годините като ТиВи Бос са го разглезили и е позабравил “как е на държавното”. “Шоуто на Канала” представлява(ше) доста мудна имитация на “Шоуто на Слави”, плах отпит с помпозни декори да се вдигнат от гроба старите образи от “Ку-ку” и “Каналето”. Камен и Тончо играят “хамалите” и от сорта… обаче се издъни в частта “лек морал”.

Все пак целта и функцията на БНТ е да се усвоят 60 милиона държавна субсидия, с които да се продуцира една новогодишна програма и едни новини, в които да се изсмуче от пръсти по някоя добра вест за Гоце/Сергей/Бойко или който там е “отгоре”. БНР поне прави поносима програма, но все още ми е чудно как не се оправят и 37 милиона кебапа годишно са им малко, за да си плащат даже авторските права. Дарик как успяват с малко повече реклама?

Предлагам двата шуробаджанашки кокошарника да се закрият, сградите им да се отдадат под наем, а всеки внасящ данъци в тази утрепана държава да получи 30 лева в плик за Коледа.

You may also like...

8 Responses

 1. Пламен says:

  а на кой въобще му пука и защо се лъжат, че правят “гледано” предаване?

  цялата концепция е яко изсмукана от пръстите и по-добре да я зарежат късно, отколкото по-късно да ги отрежат заради нисък рейтинг.

 2. Anonymous says:

  Това за 30 лева по коледа е най добрата идея 😉

 3. Anonymous says:

  Няма реклама по много проста причина. Цитат от закона за радио и телевизия:

  Чл. 86. (Изм. – ДВ, бр. 21 от 2006 г.) (1) Общото времетраене на рекламата за всяка отделна програма не може да надвишава:

  1. за БНТ – 15 минути на денонощие и 4 минути на час;

  2. за БНР – 6 минути на час;

  3. за останалите радио- и телевизионни обществени оператори – 6 минути на час;

  4. за търговските оператори – 15 на сто от програмното време за деня и 12 минути на час;

  Лимитирано е времето на 15 мин на ден, 5 от който в прайм тайм.

 4. Bruce Wayne says:

  за рекламиране има безброй методи и продължителността на рекламния блок не е най-важното. достатъчно е да се каже едно “предаването се излъчва сподкрепата на…” и да се пусне едно лого. това да се повтори 4 пъти – ето ти супер реклама 4 пъти по 2 секунди отсек…

  искаш ли да плащаш от своите данъци за явна политическа реклама по една негледаема телевизия? защото аз не искам

 5. Ivan says:

  И какво ще стане сега с любимото ми шоу?!:)

 6. Anonymous says:

  Bruce, така е. Но ако ги нямаше тия лимити в БНТ годишно щяха да влизат още 100-150 милиона лева от реклама. Дори имам спомен преди известно време нещо бяха засрали ЗРТ и бяха махнали тия лимити без да искат. И всички комерсиални телевизии скочиха да се жалват.

 7. Ivan says:

  А снощи кво беше… Не бях гледал такова нещо, честно.

 8. Bruce Wayne says:

  неква пълна излагация беше снощи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *