Неестетична кражба в хирургията

пластична хирургия

Ако направим смел разрез на тази реклама, ще диагностицираме, че Д-р Георгиев не го бива много-много да се рекламира. Или не го е еня, защото тази феерия от шрифтове излиза непроменена поне от 2 години по списанията. Първо има някаква цомбеста леля, която казва: “Аз и моите колежки се доверяваме на д-р Гергиев”. Не я разпознавам като певица, но може да е проститутка, щом говори за “колежки”. Второ “www” е изписано като WWW.plasticsurgery-bg.com което навява за една тиха кибернеграмотност, но все пак желание да се ходи в крак с новото. И трето, логото му подозрително прилича на логото на основен негов конкурент :

nefertiti.jpg

само че чалго-артистичен аранжимент. Квадратът около женското тяло е заменен с четка и скалпел, чиито контури оформят бъдещата талия на заможната клиентка – колко фройдистко.

logop.jpg

Такова грозно и претрупано лого може да нарисува само асистент в НХА.

P.S.: Emin Bei разпозна лелката от рекламата – Елвира Гергиева, жена на хируга и дипломиран културолог. Като я гледам на снимките се убеждавам, че следването на Културология в СУ не обогатява с нищо душевния свят на идивида. Преди няколко месеца заряза мъжа си музикант, за да се ожени за пластичния си хирург. Първия бил ОК със смяната и останали приятели, явно има нещо по-младичко под ръка за клатене…

elvira_georgieva.jpg

елвира георгиева естрада

You may also like...

7 Responses

 1. Лелката според мен е бишвата естрадна “звезда” Елвира Георгиева, която после започна да пее чалга (естествено след туниниг на еър бег-а)

 2. И на мене силно ми прилича на Елвирка, която е културолог по образование. Същата се омъжи за пластичния си хирург.

 3. Longanlon says:

  Тъй като гледам, май тя е правила и “дизайна” на рекламата 😉

 4. pippi says:

  Тази реклама не е просто потресающа. Тя е направо зловеща !

 5. ZOZO says:

  Toz Niki Georgiev e prespal s polovinata si patsientki…Edna ot koito e Kamelia chalgarkata!
  Elvira neznae li ili se pravi che ne zabeliazva?

 6. RON4O says:

  Nqmam komentar!!!Poznavam doktora,toi e vseqden…,a otnosno “spaneto”, ZOZO -ima6 pravo !!!Za men tozi muj e sme6nik-sorry,doktore!NI6TO LI4NO,samo blizki vpe4atleniq.:)

 7. ALBENA VATRALSKA says:

  zlobari koito ne mogat da si go pozvoliat mogat da kajat tova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *