В защита на Азисa

азис гол

Иванов, братле, Манго не е в основата на конспирацията със свалените билбордове. Това е целия текст в списанието, в карето пише, че от TV2 умуват дали да я използват или не. После самите “Блясък” раздухаха ТВ реклама с “вижте снимката от сваления билборд”.

Дебютът на шоуто снощи беше на ниво. Постарали са се за студио, поне двойно по-голямо е от заличката на bTV, а Катето Евро атакува от “втора линия” и помага на Азис с воденето. Като цяло се набляга на музика, импровизация и пикантни лично-сексуални въпроси. В тях Васко има предимство пред гологлавия си конкурент, защото е много по-освободен и знае как да подходи и към жена, и към мъж. Слави като види засукана фуста затъва в един специфичен комсомолски мачовизъм, който е особено досаден и води до край на смисления разговор. Имаше лека гавра с Бате Бойко, после венчаха Трифонов за Васа Ганчева и от “тримата големи” неспоменат остана само Волен Сидеров. Шоуто на Азис тепърва предстои да се развива или да пропада, но сравнено с академичната тъпота на Шоуто на Канала е в пъти по-гледаемо.

Интересна ще бъде оценката на “българската общественост”, всички тия безгръбначни, които морализират по вестници, паланки, социологически агенции и блогове 😉 Катето Евро опозна и прие Азис точно за три дни в Къщата, а на тях ще са им нужни от 3 до 10 години. То не се иска много акъл, за да се научиш да разбираш кой от каква мая е замесен.

You may also like...

7 Responses

 1. voxy says:

  Цял отбор задръстеняци ще пренебрегнат Азис, заради това че е педал и чалгаджия, считайки че не е подходящ за интелектуалното им ниво, което странно защо толкова силно обвързват с вкусовите предпочитания.

  За шоуто Катето не винаги се включваше успешно. Наско Сираков беше много подходящ избор, винаги е бил интересен събеседник.
  Шегите и новините бяха близо до брутални, СИА са доста силни в гавренето, и сега имат възможност да го правят с всеки, не само с брадъри. Интересно ми е един ръб като Слави как е понесъл чифтосването му с Васа и резултатът :)).

  За мацките гости на Слави- всичките предавания протичат по един и същ начин, не разбирам този човек не осъзнава ли че на всички ни е писнала постоянно да имитира как му течат лиги по гостенката му, реално набутвайки ни отново себе си, и не давайки възможност наистина да разберем нещо за госта.

 2. nname says:

  Славчо винаги се е изказвал ласкаво за Азис – как смирено се държал в студиото му, какъв бил професионалист. за Сватбата го покани, за Книгата му посвети цяло шоу… ама сега като му е единствена конкуренция може да обърне другата страна

  интересно дали няма да излае реакция още тая вечер… ако някой го гледа да сподели…

 3. alvin says:

  Гледах първите 5-6 минути.
  Много дървено ми се стори, с плоски шеги и неуместни паузи, в които не се чува ни музика, ни педеразис.
  И Катя Евро мляска зад кадър по домашному облечена.
  Пълно порно. Поздравявам феновете 🙂

 4. Иван says:

  Възможно, възможно. На мен просто ми се стори като добре планиран PR и се изкефих колко професионално са подходили към нещата. Иначе досега не съм гледал шоуто, понеже имам телевизор, ама само събира прах. Трябва да си купя няква антена да видим дали ще хванем нещо…:)

 5. nname says:

  телевизията я има вече и по ТВ-сайтовете, IPTV и от сорта…

  не е нещо феноменално, още се учи да води и не вкарва чак толкова “от себе си”

 6. zhany says:

  Ужас…болни хора

 1. July 21, 2008

  […] (bTV) или необезпокоявано да излъчва с незаконен лиценз (TV2). Засега е ОК, но каква е гаранцията, че след 20 години […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *