Когато умират мечтите 2

сара-джесика паркър

Само на 42, а цялата в бръчки, Сара-Джесика Паркър халосва Mr. Big с букет по главата и вероятно са му останали синини. Някъде из блоговете я имаше как вдига нещо и е мускулеста като Арнолд на младини. Краката й са ужано криви, като онези ергономичните щеки за ски са – на форма и на дебелина. Изглежда умна, има вкус за дрехи и доста добре играе себе си, но не и други персонажи. Сещам се как Тим Бъртън я беше наказал в “Марсиански атаки” 🙂

You may also like...

7 Responses

 1. Това кадър от филм или колаж е?

 2. nname says:

  нямам идея, сканирах го от “Блясък”. вероятно е фото снимка от сцена от филм/сериал в който играят двамата

 3. Май е от игралната версия на Sex and the City, който се снима сега. Леля Джесика по-принцип напоследък не изглежда кой знае колко добре, ама карай.

 4. zazie says:

  аарррргхххххххх, направо ме заболя и мен бее:Д а кой знае тогава как изглежда мистър биг, който си е с около десетина година по-дърт май:) сара има някъв странен чар, който на младини е бил вървежен, ама сега само русите букли я спасяват. и пак беше най-грозната от 4те в секса и града:)

 5. zazie says:

  о не! пак я погледнах! Тхе хорор!!!!

 6. nname says:

  гримирана е само втора по грозота в сериала, все пак мъжкараната Миранда няма конкуренция 🙂

  филмът щял да бъде с други актриси, само Самата “остава”

 7. Longanlon says:

  Така изглежда на тази снимка, щото е прекалено слаба и кожата и е много тънка. Ако се заобли с няколко кила може да хване окото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *