Подаръци ще има

mario bros

Но дали това да е под елхата – ми е най-голямата дилема за Декември. Балъците от Германос го продават на 180, а в Метро е само 154. Гордостта на китайското уредостроене е MP3 плеър, еволюирал с добър екран и NES емулатор. Лошото е, че издъхва на процесорна мощ и игрите щъкат с 15 FPS, не е мазно и готино като на GBA-то и ме разочарова, като отидох да го пробвам. Корпусът също не е на ниво, а вградените говорителчета трещят с макимална мощност, защото някой е проспал потенциометърчето за контрол.

Големият плюс е поругаването на авторските права на Nintendo над 8-битовите им игри, дай боже да се стигне скоро и до 16-битовите. Голямото чудене е дали да си го взема, или да почакам 3-4 месеца до следващата подобна играчка, която ще е по-развита и ще отваря повече формати филми. На 400 лева вече има PSP, което е тухла, но за него са написани всякакви емулатори и може да се пуца що дУша ти сака.

You may also like...

8 Responses

 1. george says:

  естествено че не искаш. хайде преглътни малко и си купи читава конзола (например, /ерес,/ nDS), радостта е голяма + че с правилните неща можеш да си копираш игри на воля.

 2. Преди време исках да купя 1 ДВД за кола от Метро. Цената беше около 200лв с ДДС. Отидох, разгледах го, исках да го пробвам, защото достатъчно съм се прецаквам, не ми дадоха. 1 година гаранция, обаче трябвало да го докарам в Русе (откъдето е купено), обаче мен не ме устройва, защото е за автобус, който си пътува по линия и Русе не е из спирките му.Не го купих. После отидох на Кауфланд, след това минах през Домо (мисля, че така се казваха магазините за джаджи в Кауфланд), гледам – същото ДВД, но с 30 лв. по-евтино и 2 години гаранция, която може да се използва във всички по-големи градове. Пробвах го, купих го, всички 6. Та… Потърси и на други места дали го има, не се втурвай да го купуваш от Метро х)

 3. Longanlon says:

  При условие, че по e-bay продават за 9.95 ОРИГИНАЛЕН pong, който може да включиш към стар телевизор Велико Търново, за какво са ти тия изгъзици???

 4. Далеч от МЕТРО като става дума за техника! Там не си потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите и ако нещо се случи – повреда например, имаш само каквото те са ти дали в гаранцията. А ако вземат да не го спазят – трябва да ги съдиш защото си го купил като юридическо лице…

 5. П.С. Това на екрана да не би да минава за 8 битова игра? :))

 6. nname says:

  не съм чувал да се оплакват от Метро, за гаранции и дефекти веднага прехвърлят вината върху вносителя/производителя и купувача остава защитен…

  картинката определено не е от това Марио, което тръгва на играта. бутоните за управление пък са гепени от PS и горните два са само за красота 🙂 или играят за start/select

 7. Точно за прехвърлянето на вината говорим – според Закона за защита на потребителите трябва търговецът, който ти е продал стоката, да я приеме и поправи. А ти до 30 дни да си я вземеш работеща от него. Дори имаш право да настояваш за замяна с нова вместо ремонт. Това в МЕТРО няма да мине 😉

  За това от там – само храна и консумативи!

 8. nname says:

  Миналата Коледа вдин авер си взе монитор, обаче излезе дефектен. Носим го обратно на другия ден и служителите на Метро го прибраха и донесеха друг. Даже не го тестваха, само по нашите приказки го метнаха на доставчика за рекламация.

  Самата стока не е собственост на магазина и не им пука особено, от уредите се изпочупват и изпокраждат много неща

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *