[анкета] За и против храсталака в гащите

Знам, че жените предпочитат гладко епилирани мъже, но те от своя страна си падат по космати мъжкари и им правят нелояна конкуренция 🙂 Нормално ли е за един обикновен, панелен, обвързан, не-метросексуален мъжага да отделя значително време за обезкосмяване на скромното си величие в плувките? Вместо да удари един белот пред блока или да изкърти 4 бири?

Лошото на ситуацията е, че улицата е еднопосочна и веднъж почнеш ли – няма спиране, всяка седмица “долу” ще е мокет, а забравиш ли си самобръсначаката – нова екосистема. Не е като при жените, тука мястото е трудно достъпно, богато кръвоснабдено и има твърде много за губене. Та, колеги, правите ли го това упражнение?

(Анкетата е в ляво на сайта)

You may also like...

21 Responses

 1. ебати простотията

 2. ударих един ентър преди да успея да се обоснова. трябва да се прави разлика от това да си брънеш
  – крака, ръци и гърди
  – долу и под мишниците

  ако не се прави разлика, няма сми от коментари

 3. Що пък да “не е” като при жените? Всъщност верно не е – по-лесно е 🙂
  Аз лично всяка сутрин след като си избръсна главата удрям по една… контра и там – к’во толкоз?

 4. Mony says:

  Пред тая дилема бях преди 15 години и решението го взех в полза на хигиената. “потен вол от века на рокендрола” – не мерси! ..а тези момичета които си падат по рунтави чобани според мен са селяндурки.

 5. andreytcho says:

  За да се бръсна всеки ден заради една жена то тя трябва да прави ебати яките свирки с лизане на топки. Иначе ще се бръсна когато реша за подходящо.

 6. Longanlon says:

  мда, и андрейчо е прав…

 7. voxy says:

  според мене задължително е да се махат космите под мишниците, слабините и задника ако ги има, както при мъжете така и при жените.
  Космите на гърдите зависи от гаджето, но горите обикновено на никой не допадат 😉 та хубаво е да сте сигурни в това което ви казва гаджето ако ще оставяте храсталаци

  Андрейчо със сигурност не е прав, защото когато някое яко гадже реши да му врътне свирка ей така за спорта, ще съжалява

 8. nrphx says:

  чак бръснене.. аз удрям една машинка през известно време – не обичам до кожа, остаям няколко мм. под мишниците – задълже кьосе шот се сещам за вица дето една мацка са фанала в автобуса за дръжката горе, било лято, и някъф възкликнал: “иба*ти разкрача!!!” пък тва важи и за нас – пичовете дето не ни е се едно как изглеждаме и как миришем.

 9. andreytcho says:

  Voxy – ти колко пишки над 18см си лапала до там че космите ти пречат? ако е 12см малка пишка може би ще е проблем. Но при всички случаи ако космите й пречат да врътне една свирка, то тогава или тя не знае как да го прави или просто не си заслужава да й го даваш да го лапа.

 10. nname says:

  космите са пречка, но не са в топ 10 на факторите дали една жена ще прави секс с един мъж…

  тънкият момент са фините косми по топките и “ствола” които неминуемо се налапват “при работа без предпазни средства”, а след бръснене престават хич да са тънки и фини…

  от големите ебачи в махалата съм запомнил едно нещо – или ти се контиш за тях, или те за тебе, избирай :)))

 11. joro says:

  космите трябва да се махат! Това е!
  И не само заради имиджа…не и защото така е по добре, а и от хигиена, пък и не искам след всяко пикаене да оставям ‘къдрици’ по тоалетната чиния (както редовно правят някои мамуни в 21 век) щото ако не ги махаш, те си падат сами като пораснат големи….
  Само на гъзягата не пипам, че сигурно после ще трябва да стоя прав пред компа : )

 12. iffi says:

  Преди 2-3 дни участвах в дискусия, какъв % от мъжете си бръснат топките, така че с опонента ми с интерес очакваме “представителните” резултати 😉

 13. andreytcho says:

  Това за хигиената е пълна глупост! Ти ако се къпеш достатъчно редовно никога няма да е проблем. В щатите съм имал приятелки дето не смятат за особено хигиенично пишките които не са обрязани. Но като им го покажеш един такъв убаф, па голем и като им го вкараш до сливиците, някак този проблем отпада.

 14. nname says:

  “представителните” резултати сочат 50% плътно обезкосмени топки 🙂 може би трябваше да попитаме женската част дали наистина е така..

 15. sasho says:

  Андрейчо е титан на мисълта и е хабсолютно прав!

 16. павел says:

  хахаха, вярно е, че или ти се контиш за тях или те за теб. подкрепям андрейчо и nname

  а аз лично (без да прилагам снимки) съм толкова космат, че ако направя каквато и да е постъпка в посока да обезкосмя, която и да е от зоните, ще има ряяязка граница със всичко останало. ще бъде тотална комедия.

  Има женки дето никога, разбира се, не биха легнали с мен, именно поради тази причина. Тяхна воля – която иска…

 17. eli says:

  разбира се, че трябва да се обезкосмявате – аз като правя свирка предпочитам да се кефя на свирката, отколкото да се чудя как точно да избягвам поредния кичур буен треволяк. и, nrphx, изобщо няма значение размера, за това дали пречи космалака, щото ако единствент, което ти пражи тая дето ти свири, е да го лапа до дъно, значи нищо не си видял…

 18. Flex says:

  andreycho щях да падна от стола от смях .. “като им го покажеш един такъв убаф, па голем” хахахха .. а иначе една машинка от време на време е достатъчна …

 19. MacTeP says:

  Че какво пречи докато се къпеш да теглиш една бръсначка, тук там и след това да слезеш пред блока и да удариш 4-5 бири докато цъкате белотче? Мен ми се вижда нормално… мисля че има места, на които космите просто си пречат. Аз лично не се обезкосмявам заради това да съм фешън, а защото на мен ми е по-конфортно и въпрос на лична хигиена…

 20. Белатрикс Блек says:

  Шапка долу за всички мъже които НЕ се епилират.Това да си мъж и да се епилираш е адски гейско и тъпо.Ако трябва да избирам между едър,мускулест,космат татуиран мъжага и бръснат,вунящ на скъп парфюм облечен в маркови дрехи пич,ще избера първия.Е,има жени и жени ама аз съм от тези дето си падат по естественото.Така,че моя призив е мъже,не се бръснете и не си режете косите!!!

 21. Like A Pro says:

  Белатрикс Блек ви го каза точно и право в очите !
  Ако не беше влязла тая шибана мода от няколко години – да се бръснете навсякъде, за да сте гладки като жените и да изглеждате като някви маникенчета, всички щяха да ви се чудят на простотията Ви ! То не че сега не е същото масово …
  Като искате да се правите на умници и да си създавате излишни грижи всеки ден – Ваш си проблем ! ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР И ВКУС, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ НАСАЖДА КАКВИТО И ДА Е БИЛО ИДЕАЛИ НАСИЛА !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *