Тишо на кладата!

тихомир димитров блог блогър

Дойде времето Сова-6 да попита представителна извадка от онлайн флората и фауната за нашия колега и (не)приятел Тихомир Димитров. В началото му се кефех, стори ми се сродна душа, но ми падна в очите, когато прекопирах един коментар от читател в неговия блог, а той ми се обади да бучи за авторски права. Викам си, не може един умен човек, слушащ техно, да търси дивиденти от чуждия труд, то това е елементарно.

За може би година последваха плитки и болни от логорея постове (3-4 добри на 100 воднисти), а също и грозни безпочвени коментарни престрелки с други блогъри, които уважавам, примерно при Ангел Грънчаров. На доста хора им кипнаха лайната от концентрирания Тишовизъм, което е видно и от коментарите под всеки негов пост. Дяволът в дънки не говори за себе си, веднъж му бях коментирал че е прекалено тъп и по-добре да стане сценарист в телевизията, а той каза че е бил/е такъв, не помня точно. Черешката на тортата е че Димитров е ПИСАТЕЛ, има си книга с подобаващо грозна корица и бутиков тираж и утре, като едното нищо, може да оглави СБП и да почива на морето с карта без пари, което в никой случай не трябва да се допуска, а той има личните качества необходими за тази длъжност, несъмнено.

Има място за всеки под слънцето, но шезлонгите на “елитния” блогерски плаж са ограничени и запазени за хора с вярна самооценка и чувство за ирония. Писател не се става с няколкостотин страници словестна диария, това е признание, за което което се иска малко повече вещество и малко по-малко празни приказки под шапката. Сложна игра и трудна, за нас редовите блог-онанисти 🙂

Та, СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ТИШО, гласувайте горе в ляво и докажете, че и той си има роднини и фенове, а коментарите за него са долна мръсна инсинуация 🙂

You may also like...

54 Responses

 1. Само той да е, дето се е взел на сериозно… ама не е 🙂

 2. Прочетох първата част на “романа” в е-бане – много дилетанщина. От тогава се опитвам да го игнорирам всячески.

 3. keit says:

  Това е бъзик, нали 🙂 Аз съм фенка на Тишо. 🙂

 4. asktisho says:

  @nname: Да съм спорил с тебе за авторски права, принадлежащи на НЯКОЙ ДРУГ писал в блога ми не помня, припомни ми, ако обичаш. Понеже съм тъп, отслабнала ми е паметта, явно. Пък и така да е. Откога се превърна в престъпление да НЕ РАЗРЕШАВАШ на хора, които са ти антипатични и откровено те обиждат да копират текстове от собствения ти блог? А ако е бил на коментатор в блога ми – имаш ли писменото му съгласие? Копи-пейст и баба може. Бил съм сценарист в телевизията и ако това беше моята професия още щях да бъда, въпросът е защо на теб ти “кипват лайната” от този факт? Наричаш книгата ми “словесна диария” – да обиждаш творчеството на един човек, когото дори не познаваш е по-лошо, отколкото да обиждаш самия човек. Излезе ми пяна на устата да повтарям – писането е като готвенето. Моите манджи не ти харесват? Яж другаде. Но недей да акаш върху това, което съм сготвил аз. Просташко е. Злобно и заядливо. Безсмислено. Какво целиш с това? Лична вражда? Няма да я получиш. Не заслужаваш дори лошото ми отношение. Не съм член на СБП и никога няма да му стана председател. По същия начин няма да спечеля и от тотото, защото не пускам фишове. Имам вила на морския бряг, за каквато на теб ще ти се наложи да спестяваш два живота, така че идеята за безплатните карти можеш да си я напъхаш на онова място, където слънце не огрява.
  По казуса Грънчаров – и аз го мислех за “сродна душа” едно време. Докато не започна да обижда. Вече имам различно мнение. Не мога да се сърдя на някой, само защото не ме харесва. Това си е негово право.
  Излагаш се с този пост, батенце. Но това също е твое право. И е за твоя сметка. Ще ми се някога да видя и да прочета някоя “словесна диария” излязла от обратната страна на твоите уста, за да преценя висотата на позицията, от която раздаваш мнения как се става писател, ама на – не виждам. Surprise me. Рапорт – даден, рапорт – приет!

 5. x says:

  Тишо, на колко години стана и още се пениш заради хора като Кондьо :<

 6. asktisho says:

  Не ми хвърчи пяна от устата чак, но се почувствах длъжен да отговоря на тази с нищо непровокирана словесна агресия от страна на nname. По-скоро съм неприятно изненадан и озадачен, отколкото бесен. За второто човек трябва доста повече да се постарае.

 7. nname.org says:

  виж нещата от добрата страна – хората за момента ти дават доста по-добра оценка, отколкото ти даваме ние 🙂

  словестна диария имх предвид за блога ти, книгата не съм я чел и не искам да съдя само по корицата…

  ако ще ставаш личност – свиквай с това хората да те обсъждат. понякога с добро, понякога с лошо – и двете са реклама

 8. Иван says:

  Мдааа… Има едно основно правило, което се опитвам да спазвам и то е “Никога не се вземай насериозно” . Не заради друго, ами има шанс да си повярваш за нещо, за което да се излъжеш яко. Само като видя хедлайн от рода на “Писателският блог на Тишо” и спирам до там. Някакси усещам, че надолу ще има претенция, а аз лично нямам нужда да чета такива неща…

 9. Еййй, изядохте го жив тоя Тишо…Да си кажа честно и аз се позачетох в блога му, ама напоследък не’ам време за комплексарски излияния…комплекси май ги гонят хората…а господин Тишо си признава, че е безгрешен , само когато някой му каже истината.
  Тишо, пиши си бе, все някой друг ще те прочете!
  Аnd make the force be with you!!!

 10. nname says:

  ето един типичен коментар от тишовия блог, акцентът е на първото изречение 🙂

  sami: “Ти си идиот. Колко майки подслуша на пейките в градинката да водят подобни разговори? Или всъщност съжаляваш, че не си жена и не можеш да си изкарваш парите така? Айде, стига провокативни, непремерени и безпочвени изказвания само да си вдигнеш рейтинга на блога!”

 11. Понеже съм блокиран от “свободолюбеца” Тишо, та не мога в неговия му блог да му кажа какво мисля за него – не че не съм му го казвал де – та ще си позволя да кажа нещичко тук. Първо на автора на този пост: напълно си прав, така е, вярно си отсъдил, все някой трябваше да му ги каже на Тишо тези неща! Пък той, ако беше поне малко умен, щеше да му е благодарен, а не да се сърди. Най-приятелска и доброжелателна е такава една критика да кажеш да един неприятен човек че не е приятен – и той, повтарям, ако е умен обаче, ще направи всичко, та да стане поне малко по-приятен. Пък и ще усмири претенциите си, нали така, Тишо, писателю?! Той, Тишо де, е безобиден дилетант, изказващ се по всички теми, по-зле е обаче дори от професор Кучков – доколкото това изобщо е възможно. Но се мисли за не по-малко велик от него самия: ето това е дразнещото. Опитах се да му помогна, давайки му безценни психологически съвети – все пак такава ми е професията. Той вместо благодарност взе че ме намрази. Е, не ми пука от това, ама понеже все пак е човек, та чат-пат ми става тъжно за него. Не бива да гледаме с равнодушие как един наш колега потъва самодоволно в блатото от словесни лайна, които кой знае защо всекидневно бълва. Аз му казах: мисли преди да пишеш, щото си смешен, той се засегна е му намрази завинаги – ами нека да прави каквото иска де, ама за негово добро е да допусне поне веднъж, че може и да не е винаги прав само и единствено той самият…

  Лек ден на всички, да бягам за влака, че днес ще участвам в Пирамида на телевизия ТВ2. Ако искайте гледайте ми резила довечера от 20.00 🙂

 12. asktisho says:

  @nname: затруднявам се да погледна на обидния ти пост от добрата му страна, въпреки че оценявам опита ти да вкараш малко хумор в него и да не си чак толкова вулгарен и краен, колкото си позволяват други хора. Мерси, за което. Личност се става много преди да навършиш 29. А “публична” личност се става именно в благодаение на усилията на хора като теб. Мерси и за “рекламата”. Само дето пропускаш факта, че аз не съм “Кока Кола” и, че блогът ми не продава нищо друго, освен дебютния ми роман, което е напълно естествено за личния блог на един писател. Дори вече и него не продава, защото тиражът отдвна се изчерпи. Да не говорим, че не печеля дори един лев от разпространението на книгата си. Когато си дебютант правиш жертви. Но държа издателите ми да получат финансова компенсация за това, че повярваха в един г-н никой. И я получиха. За което благидаря на читателите си! Романчето, за щастие, си има своята (както правилно си забелязал) “бутикова” публика, а така също и блогът, въпреки стадните усилията на хейтърите да се надпреварват кой може да измисли по-тъп, по-обиден и по-провокативен пост на тема “блога на тишо” . Един бутиков читател струва колкото десет такива. А аз мога само да стоя отстрани и да наблюдавам цялата клоунада с усмивка. Дори от време на време да доливам масълце в огъня се изкущшавам, че ми е интересно докъде може да избие и да процъфти човешката злоба, завист и колко, аджеба, е дълбока бездната на колективната омраза на тълпата. Мнението на тълпата не ме вълнува. Интересува ме мнението на мислещите индивидуалисти. Защото аз самият съм такъв. Обвиняват ме, че се възприемам насериозно. Това е лицемерие. Всеки се възприема насериозно. Твоето лично отношение към теб самият е огледало на отношението, което можеш да очакваш от другите хора. Да се възприемаш НЕнасериозно оначава душевен мазхоизъм, болезнен комформизъм и липса на себеуважение, което пък те превръща в аутсайдер. На мен ролята на аутсайдер не ми харесва, мерси. А който твърди, че не се възприема насериозно, да прочете малко психологическа литература за Егото на човека и да премисли факта, че науката не е съгласна с него. Специално до авторите на този блог – ами изглеждате ми симпатични с твоята кака на снимката. Обикновено се разбирам с хора като вас, чудя се откъде се появи мотивацията за горния пост? Увлякохте се по стадото или така вътрешно? От злобичка? Питам и отговор не чакам.

 13. voxy says:

  Тишо мислещите те харесват и са ти бутикови читатели, а останалите тъпите са злобните хейтъри ли :)), щото разбира се не ти се кефят много…. поредния Йовковец и Григорец и те ги плещят все такива в блоговете си, отделно че чувството ви за хумор и самоирония е някъде в гъза на Лили Иванова

 14. asktisho says:

  @voxy: погледни сам собствения си пост “Писателският кенеф на педерастишо”, обясни ми ?защо? и чак тогава се замисли от кои си – от мислещите или от другите. Знам, че не ме уважаваш, затова не ми говори на вие. Нямам нищо общо с Йовковци, Григоровци и не мога да отговаям за техните текстове, нито пък за тяхната самоирония и чувство за хумор. Не си умирам на мъката да ми се кефят всички и особено в случаи като твоя и nname, май предпочитам по-скоро да не ми се кефите, че така сте по-забавни. За мене и за всички останали. И аз като Ангел да ти дам един безплатен и безценен психологически съвет – не става с лошо, братче. Peace.

  @Ангел Грънчаорв: Човече, ти си голяма енигма за мен. Забранил съм ти да коментираш в блога ми, защото обиждаш. И това няма да се промени, тъй като се съмнявам, че си спосбен да спреш да обиждаш. Но енигмата си остава. Чета те редовно, естствено, и трябва с ръка на сърцето да си призная, че имаш много добри попадения в авторските, философски текстове, които създаваш. Ама в общуването хич те няма. Не се съмнявам в качеството ти на добър психолог, обаче кажи ми, консултирай ме безплатно, така ли се общува с непознати хора? С рогата напред? С вулгарни думи и изрази? С личностни нападки? Помня, когато тийнейджърката Енея беше публикувала един съвсем невинен, момичешки пост на тема как я карат да се чувства различните сезони, ти беше пръв да изкоментиаш с въпроса: “кога си по-надменна, през зимата или през лятото?” Така ли се прави? И после се чудиш, че хората те отбягват. Ами никой не обича да го обиждат, господин психолог. nname и voxy, това важи и за вас. Обаче самите вие обиждате, без да съм ви предизвикал. Очевидно това се дължи на личностната ви антипатия към мен. Няма лошо. Но така няма да стигнете до никъде…

 15. nname says:

  “въпреки стадните усилията на хейтърите да се надпреварват кой може да измисли по-тъп, по-обиден и по-провокативен пост на тема “блога на тишо””

  би ли ме осветлил къде е имало други “хейтърски” постове за Ваше Величество, защото чета много блогове, а съм попадал само на 1 такъв пост. “стадният” момент малко ми се губи, от 5-6 месеца се каня да те подложа на референдума 🙂

 16. asktisho says:

  Да, бих. Виж горния ми коментар, адресиран към колегата и, очевидно, твой съмишленик voxy. еб@ем блогъри изобщо няма да ги споменавам, те са икона на хейтърската и тролска култура. Жалко, ако се опитвате да подражавате на тях. Към списъка добавям чичко Грънчаров, който не пропсука възможност да ме обиди на лична основа, давайки ми безценните си и безплатни психологически консултации… Собственият ми блог от време на време на време се навестява от анонимни “доброжелатели”, които, подобно на теб, ми обясняват как се става писател, без да са написали и една книга през живота си, без дори да носят някаква самоличност, обаче. За разлика от теб, което ти прави чест. И сега какво? На някакви никове ли да вярвам? Сигурно недоверието ми към напълно непознати злобари ме превръща във “Величество”? Копеле, всичко това е смешно. И ако не го осъзнаваш, значи живеем на различни планети с теб. Което пък ме прави напълно индеферентен към мнението ти за мен и към твоите “референдуми”.

 17. Маркет-а says:

  Голям смях с тоя Тишо :))) Ама верно се е взел насериозно 🙂

 18. voxy says:

  Тишо, по логиката която си вложил при забраната на Ангел Грънчаров да коментира, не би ли трябвало и на всеки който напише “Кефиш пич” “Много си готин” или нещо подобно също да му забраниш коментарите, що винаги едни хора имате проблем само с отрицателните мнения… а за авторските права за коментар, вземи помисли до какво би довело ако се сложи край на свободното цитиране???

 19. Иван says:

  Е, щом се стигна до “душевен мазохимзъм” и литература за егото и несъгласие на науката с някое твърдение, значи някой се е взел мнооого сериозно. Кофти.

 20. KORONAL says:

  Ох, добре че го има Тишо, да има какво да правите празните си дни.
  Не мога да разбера това словоблудство, които не му харесва, да не чете, на мен ми харесва.
  А да и много за сериозен се имам, да знаете.

 21. asktisho says:

  За други хора не мога да отговарям. Аз нямам проблем с отрицатените мнения. Имам проблем с просташкия начин, по който се поднасят, с думички като “словесна диария” имам много голям проблем. Интелигентната критика е винаги добре дошла и коментарите в блога ми изобилстват от такава. Тя е полезна, защото ми помага да поправям собствените си грешки. Обидите не ми помагат с нищо. Следователно са излишни. Следователно им блокиам достъпа до блога си. It is that simple. А по въпросите за ПРИЕМАНЕТО НА СЕРИОЗНО, честно, писна ми някой да ми упява, че съм се бил приемал насероиозно. Иска ми се същите хора да седнат и да ми опишат как те лично се възприемат не-насериозно, защото ми е до тука от лицемерни подмятания. Написах цяла статия по въпроса. нямма намерение да си губя времето, за да се оправадавам. Възпроемам с енасериозно да. Дори много насериозно. Като вас. Като всички. Точка по въпроса.

 22. ТрЪгедия е, че един “писател” пише с толкова правописни и граматически грешки. Къде отиде “бутиковостта”, питам се аз.

 23. voxy says:

  Тишо, питам те защо не си забранил “Много си готин?” след като си забранил “Много си тъп”, къде е разликата??? не говоря за градивните и инталагентни коментари и стига вече с това насериозно та насериозно вземане, малко самоирония ти липсва, а иначе просто се забавляваме, вярно на чужд гръб 😉 но реагираш като Румънеца когато беше гост в Комиците – ограничено, и след като така и така написа изверги, в стил око за око… що поне не се постара да си забавен на читателите си, или те предпочитат сериозно поднесени обиди? щото са интелигентни

 24. Shorgov says:

  Нещо не схващам идеята. Да плюеш по който и да било без никаква основателна причина ми се вижда просташко. Като не Ви харесва какво пише Тишо в блога си не го четете бе.
  Предпочитам да чета неговата “словестна диария” пред идиотските Ви опити да станете известни. Българите сме смешна нация, все по някой трябва да плюем, без дори да се замислим дали не приличаме на този по когото плюем.
  Интересно ми е ако аз сложа един благозвучен коментар поздравяващ маките ви, дали няма да го изтриете и съответно да ме блокирате. По тая въпрос май не сте помислили.
  И преди да попитате – Не непознавам Тишо, просто харасвам това което пише. Хубавото препрочитам, лошото прескачам без да обиждам. Така правят нормалните хора.

 25. nname says:

  @Shorgov: прекалено си тъп и няма да ми разбереш мотивацията, разрови ми сайта, има много по темата

  защо просто не “прескочиш лошото”, а идваш да защитаваш тишо? обещавам ти, че няма да го разнасям повече, а ти си купи книгата му и я препоръчай на всичките си приятели. win-win

 26. asktisho says:

  Да бе, знам, че се опитваш да ме изкараш самовлюбния тип, който обича само да го хвалят. Не ми се спори. Самият факт, че организираш “РЕФЕРЕНДУМ”- и с тенденциозното подканване към гласуване “Тишо на кладата”, подкрепено от цяла хейтърска статия за мен означава, че няма смисъл да си губя времето в спорове. Току виж някой, който не познава нито мен, нито твореството ми, взел, че ти повярвал. А и това е много удобна форма за мятане на камъни от анонимни недоброжелатели към явни и действителни фигури, батче. Сигурен съм, че тези нещастните хейтърски душици са повече на брой и по-мотивирани. Ето защо досегашните резултати от скапания фарс, който наричаш “референдум” силно ме учудват. Явно хейтърите още не са надушили каква чудесна възможност си им предоставил да се проявят. А аз приятелите и феновете си няма смисъл да ги занимавам с болната ти идея да подлагаш на гласуване когото ти хрумне, без да го питаш. Що не вземеш да подложиш на гласуване себе си, а? По въпроса за критиката: ако ще критикуваш някой, критикувай конкретни негови постъпки, думи, идеи, а не се нахвърляй върху цялата му личност, така се превръщаш в джуджето злобарко и губиш шанса да те изслушат. Камо ли ДА ТЕ ПРИЕМАТ НАСЕРИОЗНО. Пък и много обидчиви да не ставаме. “Изверг” е всеки човек, който нахълтва в личното ми (онлайн) пространство с вулгарни изрази или пък разпространява публични обиди за личността ми в интернет, без да съм го предизвикал. Пу, ти почна първи 🙂 Някак не мога да се смиля над прекалената ти чувствителност към този термин в отговор на множество други, които определено си го заслужават. Хубаво се забавлявате на чужд гръб, ама нали може чуждият гръб да не се забавлява от грубиянските ви шеги? Ако поне се беше постарал да напишеш постинга без да изпадаш в крайности, този диалог щеше да изглежда по съвсем различен начин. И може би дори щеше да е забавен. ..

 27. nname says:

  “Явно хейтърите още не са надушили каква чудесна възможност си им предоставил”

  благодарение на линка от твоя пост със сигурност още повече ХЕЙТЪРИ ще гласуват. а мислил ли си дали хейтърите и “бутиковите читатели” са кардинално различни хора. ето аз съм един класически хейтър, а си купувам книги 🙂

  много ти е плитко понятието за хейтър, те всички понятия са ти плитички…

  и цял ден ли ще пишеш огромни коментари, дискусията на морални теми е излишна

 28. Shorgov says:

  изглежда доста хора са тъпи щото май само ти си разбираш мотивацията родена в следствие на някакво психическо заболяване или можеби сексуално насилие в ранните ти години от мустакати чичковци
  Да зема да затвора тоя блог щото браузъра повръща като парсва съдържанието в него

 29. Иван says:

  Оф, Тишо изобщо не схваща какво му се говори:)

 30. asktisho says:

  Добре, поиграхме си, начесохме си езиците, уточнихме кой хейтър, кой – не, а на мене ми писна. За ваше облекчение отивам да пия бира 🙂

 31. pierrot says:

  Редно е всеки да има мнение разбира се, но никой не е длъжен да споделя мнението на другите. Затова Тишо не се обиждай и недей да се оливаш толкова да отговаряш на подобни заяждания.
  Извинявайте, но “местата на елитният блогърски плаж” звучи СУПЕР насериозно. Това, че блогвате отдавна и/или пишете на суперпопулистки теми и език елитни ли ви прави? Може не всички теми на Тихомир да ми харесват, книгата не съм я чел, ама тази тема е малко комплексарска ще прощаваш…

 32. nname.org says:

  май май и ти тълкуваш както ти отърва

  “Има място за всеки под слънцето” не го ли видя?

 33. pierrot says:

  видях го разбира се и съм за, първото ми изречение е иммено в този стил. но не можеш да отречеш, че това за плажа е*аба майката на идеята? дори за конструктивна критика?

 34. nname.org says:

  ако в този абзац имаше ебавка с евреи, а ти петре, си евреин, нямаше съвсем да го разбереш откъм правилната страна. тъй че бъди си елитен блъгър, но не забранявай на другите да се веселят по темата

  няма такова нещо като конструктивна критика на личността. квото и да му говориш на един човек, няма да се промени. нито флегматика ще стане по-бърз, нито глупавия ще стане по-умен.

  беше ми интересно да видя каква оценка дават “хората” на тишо и неговото “дело”. стотици огромни постове са някакво дело, а той, самоситуирал се като писател е публична личност

 35. На Баба ви Фърчилото says:

  А бе т`Фа блогърите сте УсУбени ФтиЧи.
  Нема нема па се почне некоя блогИрска война с елементи на диария. Я да се `земете у ръце и да изпушите лулата на мира бе. К`Фи са тия тъпи постове “Тишо на Кладата”. Ми и мен не ме радва че София се напълни със `сякФа провинциална паплач претендираща, че е на супер интелектуално ниво, но съм толерантен към тях въпреки това. Айе со кротце и со благо.

 36. lol says:

  Тва са хора, които ползват интернет от година-две, когато някой ги излъга, че на друг може де му дреме за мнението им по разни свръх наболяли проблеми като боклука в столицата и заснежаването на улиците. Та те още не са разбрали колко безмислено е да се спори тука, а тоя Тишу явно ударно е бил изложен на интернет и е бил премахнат от средата си, в която всеки му прави евала и дори да изсере едно лайно ще се намери човек да му каже колко е дъхаво и питателно. Ама продължавайте да си вкарвате филмите с блоговете, поне ще има малко материал за случайни смехове като този тука: “Блокирах те, ЗАЩОТО ОБИЖДАШ”. “намразих го, когато започна да обижда”. Къде стееее хахахах.

 37. Тишо, ще ти кажа само това: ти си прекалено голямо и най-досадно плямпало! Представям си какво чудо ще бъдеш когато станеш на годините на твоя душевен събрат бай ти Кучков. Наистина с теб е невероятно изпитание да се разговаря – но само за хората, които са на по-високо интелектуално ниво от теб. Сиреч за огромното мнозинство от хората. За останалите пет-десет или дори петдесет човека на планетата ти си идол: нещо като бай ти Кучков за българските склерози…

 38. vlad says:

  Браво, блогърското общество еволюира. Щом са започнали личностните нападки в диплена поредица теми, екстра усилия в редакция и снимков материал – както върви във всяко принципно общество, ако щете за пример “простия” приятелски кръг – то за в бъдеще да очакваме (значи) смислена мотивация, заравяне томахавката и обратно към писмената контракултура, нали-дали? Не мисля че е нормално да съществуват достатъчно като количество и качество личности, впрягащи творческия си ентусиазъм единствено в пасивни развятки. А мога само да се надявам че пикантно овкусена, тазгодишната блогосфера ще наблегне повече на занимателната страна от живота. Нека не е без хич, нека не става и тенденциозно.

  Предпочитам да си трая и да се питам дали ми става забавно от гонката с престрелка и стръвно опиняне нервната тъкан, но не би. Дали защото в провокацията се виждат другите маски на едно и също лице? Сигурно. След като едно единствено изречение се е тълкувало и тълкува по (най-малко) седем и половина начина…

 39. KORONAL says:

  Безименния, нямаш ли какво друго да правиш, та се задяваш с Тишо, нещо работа, женица, момченце, аре действай и трайкаи.

 40. voxy says:

  :))))))) ае Коронал а ти нямаш ли си друга работа, та се задяваш с безименния, я бегай

  писателят voxy

 41. pierrot says:

  не помня да съм забранил на някого да се весели Свилене, и този твой пост много кофти ме изненада. затова са и моите коментари тук – мое мнение. извинявай, ако ви преча на теб и Voxy да се веселите … няма да се повтори.

 42. pierrot says:

  мнението ми за Тихомир Димитров е ,като за човек който иска да знае, и в комуникацията се опитва. не мога да разбера примитивизма в нападката в случая (а супер селската проява на Voxy въобще), и това се опитах да попитам. а ако според теб говоренето с един човек не може да му помогне, извинявай, но това е мнение на самобитна личност, недей да го абсолютизираш – комуникацията изгражда, а не разгражда. но това ти го говоря от дюшека навътре в морето от елитният блогърски плаж…

 43. cx says:

  Аз съм за Тишо. Пък! При това без да съм особен фен на писанията му.

  Иначе цялата картинка ми се струва безкрайно изтъркана и позната – от чатове (irc ftw!), форуми, а напоследък и блогове. Спорове, оригиналничене, “нареждане”, “хранене”, схемата цитат+коментар, тактиката да пишеш кратко и високопарно, за да демонстрираш висота и превъзходство пред опонента… абе смешна история; имам чувството, че сумати пъти съм ги чел такива и все са едни и същи 😉 Някои хора май никога не надрастват тия неща 🙂 (пиша усмивки, за да не каже някой, че се впрягам и вземам НаСериозно…)

 44. unfineshed says:

  Много безвкусно ми се струва обръщането на блоговете в тоалетни чинии.

  Тишо до сега не съм го виждал да плюе (да сере (ще ме извинявате за израза и скобите)) толкоз безугледно в своя блог . Кенефа е друг чии е не знам но е ясно кой пуска кафяви подводници в него!

  Е, какво ще кажете?

  Съвсем заприлича на бит пазар!

 45. Заебете го най- сетне тоя некадърник Тишо, бе! Преди промените във вестник “Пулс” направиха нещо като преброяване и установиха, че в България има поне 120 000 графомани.

  Следователно, такива като Тишо с лопата да ги ринеш. “Писатели”!… Такава досадна и гадна пасмина са тези графомани (дето съвсем сериозно се мислят за писатели), та чак ми се повръща от тях. За мен Тишо е едно лайно миризливо, един некадърник и графоман. Толкоз!

  Ако този драскач се опита да продаде една от своите драсканици на сериозно издание, веднага ще разбере колко пари чини. Не чини и пукната стотинка, защото НИКОЙ НИЩО няма да му плати за тези посредствени словесни чекий. А в наши дни, в тази страна всички ценности се определят от Н. В. Пазара! А не от мнениято на разни пършиви посредственици.

 46. nname says:

  Apostol on fire! 🙂

  @pierrot: addni me na skype ako iskash da prodyljim temata, tuk ne e mqstoto

 47. petrov says:

  Абе гледам тука, че сте си спретнали бийф та викам и аз да са включа за риспект райш ли. Увесих си на врата синджира от казанчето на тоалетната и почнах да гледам лошо в автобуса, ма не е същото, искам пийс аф ди екшън дет се вика. Кой трябва да напсувам на селянин, за да ме включите в тази улична война ?

 48. lol says:

  Тва са хора, които ползват интернет от година-две, когато някой ги излъга, че на друг може де му дреме за мнението им по разни свръх наболяли проблеми като боклука в столицата и заснежаването на улиците. Та те още не са разбрали колко безмислено е да се спори тука, а тоя Тишу явно ударно е бил изложен на интернет и е бил премахнат от средата си, в която всеки му прави евала и дори да изсере едно лайно ще се намери човек да му каже колко е дъхаво и питателно. Ама продължавайте да си вкарвате филмите с блоговете, поне ще има малко материал за случайни смехове като този тука: “Блокирах те, ЗАЩОТО ОБИЖДАШ”. “намразих го, когато започна да обижда”. Къде стееее хахахах.

 49. vasil says:

  Копеле, ебаси пичката лелина колко мизерни са тея блогъри като тишо. Бтв тишо е най-гадното име някога. Никога, ама никога не съм му чел блога, ама като гледам намесата му тук и снимката му, го нареждам сред стефан софиянски и камен воденичаров в списъка ми за убиване с брадва. деба чекиджиите смърдящи. и ае по-лаконично, а? ннаме, ти си ебаси пича, щото усещане как са правилно шитовете.

 50. Eneya says:

  Бре, па и много знае. Пич, без заяждания относно корицата на книгата, моля. Отвори моля те девиантарта и пиши seddensky и й разгледай галерията на мацката (чиято снимка е използвана за корицата) и пак ми кажи дали е кофти снимката.

  Иначе, страдащи от логорея в блогосферата бол. Мен Тишо ме радва. И ти ме кефиш, така че ви чета и двамата. Предполагам, че не само аз съм така.
  Мир. 🙂

 51. Николай says:

  Четох, четох и се изненадвам от откровенната простотия на някои от изказалите се! Не миже Ентелегентни хора да се джавкат, като глутница помяри и да намират емоционален/интелектуален “кеф” от това! Особенно силен пример е примитивът “Апостол Апостолов”. Понеже явно тук е място, където се уважават низките емоции, бруталността и липсата на доста годинки възпитание, ще се поодпусна малко.
  Апостоле, драги ми смехурко 😛
  Може ли да си толкова вулгарен, о плоде на чЕкия?! Ако на НОРМАЛЕН човек му се повръща, то не държи да информира, колкото се може повече хора в общественното пространство ( а може това да в особенно извратена форма на ексхибиционизъм…драйфането те възбужда? )
  Та, скъпи ми Апостоле…ти май и за графоман не ставаш, а? Примитивното в теб е доста силно и не ти дава покой, докато не го демонстрираш, а разни последователи ( мижитурки ) ти лъскат самочувствието с реплики от тип: “Apostol on fire! :)”
  Ха виж ти -изненадааа…типичен пример за комплексираност – при това доста силна и агресивна. Писна ми от разни говеда-мутанти като доста от хората тук. Някъде, в някое гето бихте могли да преживявате щастливо, до края на жалките си дни. Доста гнили и смърдящи твари сте и съм щастлив, че не ви познавам лично ( то и по-добре за Вашето здравословно състояние )
  Хайде -лека и доходна за Вас, лекета!

 52. nname says:

  николайчо, има хляб в тебе, точно такива коментари обичам да чета тук 🙂

 53. nname says:

  и p.s. да ти лъсна малко самочувствието

  NIKOLAJ ON FIRE!

 54. Хахахаха, nname, братко… с този пост направо хвърли л@йното във вентилатора. Искам да ти предложа една гениална идея, но за тази цел ми пиши на skype: fricozis. Иначе погледнах на Тихомир блога – и на мен не ми допадна, оставих един коментар и мисля, че няма смисъл човек да губи време, “храносмилайки” жилавките повествования, които толкова се е потрудил да “овкуси” с малко по-интелигентни думи. За някой може да е ок ама за мен все едно е редил пъзел… ама само от бели елементи. Преди да наредиш не прилича на нищо, след като наредиш – пак не прилича на нищо.

  А ти от друга страна си се изакал направо със статията за братя Галеви… ама това е друга тема, аз с популизъм не съм, не се и нема се занимавам така че няма и да коментирам. Бъди здрав и щастлив, чао.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *