Лудо, Младо и Устато

Отдавна е ясно, че на Българската ракета Космоса й пречи. Но един път успява да излети, даже и да кацне, чак на Луната. Родопи, Калоянчев, силиконови чорапи и празен хип-хоп монолог се преплитат в така рекламирания клип на Устата. На мен този кавър не ми дава нищо, но за непредубедения англоезичен слушател зрител може би е по-интересен. Много вожд, малко индианец, мого певец, малко композитор.

/via amantes

You may also like...

6 Responses

 1. С това скафандърче НРБ май възсяда вълната на соц-носталгията.
  И той ще пробие в MTV World Chart Express за 2 излъчвания…

 2. hdm says:

  бахти злето

 3. tuzemec says:

  Ако се изрежат малоумните включванията на ууууууустата – парчето бива. Да не кажа, че си е много добре барнато. Само адмирации за човека/хората, които са го правили.

  А клипа е… ми… безидеен и позьорски кич някакъв. Ма знам ли – може такива неща да искат да гледат хората. Аз от години съм без ТВ.

 4. Ей това е само за ценители – елементи на Google Earth, Minority Report на Спийлбърг, Pump Up the Volume на М.А.R.R.S., архиви на NASA, скафандър и кадри със запазената марка НРБ. Всичко това преплетено в една феерична синергия!!! Тичам към тоалетната, че не издържам…

 5. niks says:

  много зле… устата си повтаря едни и същи малоумни римички от 10 години насам… на негов фон дори недялко йорданов изглежда като поет… да не говорим, че той е толкова рапър, колкото кучето на съседите е ядрен физик, ама нещо пак се отплеснах…

 6. xbizzit says:

  Золтан Клан ви поздравява с т’ва парче!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *