Прогнози, които се сбъдват

Жоро Неделчев е изровил тази извадка от пийпълметрията за месец Март.

rating.jpg

Според данните “Айдъла” има двойно по-голям рейтинг от “Пей с Мен” и Дългия, както прогнозирахме в редакцията, пак се проваля. Предполагам Марги Хранова и Тони Димитрова крепят предаването, Деси и Софито чат-пат пригласят. Слави “разполага” с утвърдени звезди, докато Иван и Андрей имат само изгряващи и един дебел промоутър 🙂

Българинът не бил толкова тъп, колкото го мислех, холивудските филми правят страхотен рейтинг. “Господарите” заслабват, а “Стани космат” явно доста се поизносил. От “Нова” бая ще съжаляват, че зарязаха златната си кокошка “Биг Брадър”, когато гръцките им собственици започнат да ги бият с лошата пръчка.

В Топ50 за аудиторията 18-45 изненадващо липсва най-забавното нещо в познатата Вселена – “Шоуто на Канала”. По Канал 1 съм се задържал да гледам само “Полет над нощта”, разни дърти културтрегери се събират да лицемерничат, много са забавни във величието си.

Щеше да е добре да се видят данни как се развива гледаемостта на TV2, според мен в праймтайма вече е близка до тази на Нова.

You may also like...

5 Responses

 1. Longanlon says:

  хъхъ полед над нощта е просто предаване един път! още малко и ‘интелектуалците’ ще си опънат един вестник, ще нарежат кисели краставички, ще си налеят ракийка и ще заобсъждат що ‘тая държава не прай нищо за културата’…

 2. сто says:

  Може би целта на Слави е била рейтинг 1/3 на Айдъла, така че 50% си е успех. Малко е съмнително това щото си мисля, че Милен Цветков го гледат повече хора отколкото Слави.

 3. albinos says:

  “разни дърти културтрегери се събират да лицемерничат, много са забавни във величието си.”

  много лошо казано! Полет над ноща е е едно от малкото останали свестни предаваня в тв ефира, пренаситен от помия и боза, които гледам когато мога. Предаването може да лъха на навталин и да кани пенсионери, но разговорите в него не са на ниско ниво и с жълтеникав оттенък, освен това се научават много интересни неща. От време навреме гостуват интересни гости, които не са хора от шоубизнеса за да разказват за професиите си – както наскоро гостуваха две стюардеси, преди това таксиметров шофьор, който предлага в таксито си педесетина услуги и т.н.т. Харесва ми, че е много позитивно и се интересува и от обикновенните хора.

 4. nname says:

  явно са го пораздвижили, там съм гледал само хора като васко найденов, мартин захариев и от сорта милионери без яхти и строители на културния капитализъм… не е лошо предаването и май го излъчват паралелно по “Хоризонт”

 5. albinos says:

  от нова година го излъчват паралелно само по дарик радио

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *