R.I.P. Георги Стоев

georgi sotev pisatel

В първия пролетен ден си отиде симпатягата Георги Стоев – писателят на мутрите. Двама души пеш са го причакали и очистили на Плиска. Изреди се да говори по всички телевизии, ние пък го слушахме с половин ухо и не предприехме нищо. Неговият куршум е неговото доказателство. Георги умря за Истината, само на 34.

You may also like...

11 Responses

 1. rordin says:

  като се замисля май единственият убит за последните години, за когото наистина ми стана кофти…
  R.I.P.

 2. Ами ако е убит примерно от ревност (най- често срещаният мотив при убийствата)? Тогава какво? Никой не знае и не може да знае защо бе убит Стоев.

  ИЗКЛЮЧЕНО е да е бил убит заради книгите си или интервютата. И най- тъпият айдук знае, че от кучешки лай времето не се разваля. Особено в България…

 3. mindbolt says:

  Апостоле, МОЛЯ ТЕ, спри да се излагаш!!! Не разсъждавай за чуждите книги чрез своите!
  За неправилно пресичане никой не стреля “контролен” в главата.

 4. mindbolt, МОЛЯ ТЕ, спри да се обръщаш към мен на ти! Ти не си ми на интелекта, на образованието, на общественото положение. Ти нямаш моят формат и моето ниво.

  Ти, строго погледнато си никой и нищо, и от такива като теб направо ми се гади. Аман вече от тия нагли, долнопробни и некадърни български простаци!

 5. ominaeshi says:

  Аз съм доста объркана от смъртта на този човек. Донякъде се чудя защо никой не го чу, от друга страна все си мисля, че “Куче, което лае не хапе” и книгите му, макар и интересни и скандални, са някаква жълта фикция на човек, който се е докоснал до големите, наритали са му задника, но му е харесало да е от силните и търси вниманието по друг начин.

  Тогава, обаче, идва убийството. Никой не застрелва някого, защото сее жълти клюки. Много по-вероятно е да бъде осъден за клевета, например.

  И после се сещам за това, че това убйство е страшно показно. На една плюнка разстояние от Плиска, пред толкова много хора… някак си- като сценрий. Като много зловещ, но стабилен ПиАр, който да донасочи вниманието на хората към книгите му. Нещо като супер реклама, защото не е като да не съществуват хора с мания за величие, които да вярват, че смъртта и саможертвата ги правят безсмъртни и произведенията им стават изведнъж “шедьоври”…

  Разбира се, всичко това е плод на моята параноя и предубеденост към всичко, което се случва. Факт е, че този човек търсеше медийно внимание по всякакъв начин, за да рекламира книгите си и по-скоро съм склонна да не му вярвам.

 6. mindbolt says:

  Господин Апостолов,
  задавих се от смях. Будите съжаление. Наистина не сме на едно ниво, но аз съм отгоре, бейби. Излезте от сянката на успешен продавач на облаци и се осъзнайте. А за епитетите, които използвате в последното си изречение са умирали хора (нищо лично).

  За нервите, които ви образувам, мога да препоръчам птиче месо. По-скоро патешко, даже и конкретна патка мога да посоча…

 7. SSH_ON says:

  Жалко и предвидимо за съжаление.
  Да почива в мир!

 8. deflax says:

  Eми… разприказвал се е човека…

 9. ne go znam says:

  тва беше единствения човек ,който искаше да ни покаже в каква държава живееме в ккаъв абсурдистан лошо е не му дадоха да покаже много неще за свидетелства за тях или пък да свидетелства заедно с него шото другите мутри са мишкари а той се оказа смел R.I.P ГЕОРГИ СТОЕВ

 1. September 26, 2008

  […] погребахме Георги Стоев, но там нещата минаха някак по-тихо. Чудя се за 5 месеца […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *