Борето видя звезди

boris_angelov_boi.jpg

Топ-новината отпреди отпуската беше, че Борислав Ангелов, симпатичния главен редактор на “Слава” лично се е убедил в качеството на живот в една бивша съветска бананова република с неизкоренен комунизъм и шпионско-олигархична форма на управление. Случайни хора са го пребили пред тях в “Лагера” и не става много ясно дали са му прибрали фотоапаратите и съдържанието на джобовете или кротко са го пуснали да си ходи да се лекува. Поне “Пирогов” и ВМА са му близо, а бидейки “някой”, жалбата му е била регистрирана.

zumbulev.jpg

Другото Боре, също герой на неглижиращата битието журналистика, Зюмбюлев от 24 часа, пътувал със семейството си някъде по магистралата, отбил в аварийната лента, ровил си нещо по багажника, после си седнал, сложил си кротко коланчето и докато запали един турски тир изскача и смазва колата на кайма. Първото перо на таблоида и майстор на кратките форми бива грозно прерязан от колана си, един месец лежи в реанимация и едвам са го спасили. Слава Богу е жив и ние, анонимните интернет алкохолици, с трепет чакаме да се завърне на поста си и отново да ни клейми и забавлява.

И не е правилно журналисти да се избиват като редови граждани! Дайте им по 9 живота, защото са нужни, нужни да отразяват циците на Ивана и думите на Президента.

You may also like...

7 Responses

 1. Longanlon says:

  хахахаха не мога да се въздържа (а и не се опитвам) да се възрадвам, че тия два мършояда са си получили заслуженото, макар че повече щях да се изкефя, ако бяха умрели 🙂

 2. ominaeshi says:

  Мдаааа. Повечето журналисти наистин а заслужават да бъдат бити и пребивани. Системно.

 3. То, още Киркегаард го е каза на времето: “Най- ниската точка на човешкото падение се нарича… журналист.”

 4. niks says:

  Браво! Отдавна се чудех кой е виновен за проблемите в тая скапана държава, но сега разбрах – за всичко са виновни тези, които пишат за циците на Ивана и за думите на Президента! Намирам за чудесна идеята да се избият (при възможност по особено жесток начин) абсолютно всички журналисти (…адвокати, шофьори, манекенки, банкери, продавачи, политици, сервитьори, алкохолици, диджеи, монтьори… и всякакви други безполезни и вредни същества) и да бъдат оставени живи само най-видните блогъри! А те от своя страна ще продължават да са толкова полезни на обществото и да си разпращат онлайн петиции по кюто, с които да спасят този лош свят от саморазрушение!

 5. nname says:

  @niks: ниската и евтинопродажна професионална етика на журналистите като цяло (ангелов ме кефи) са съществена част от манипулативната машина, която ни води за носа последните 18 години

  може би си доволен от стандарта си и не те бият пред входа, но това си си го извоювал въпреки Държавата, а не с нейна помощ. лежал ли си в Районното за 1 джойнт?

  докато те пишат глупости за Ивана и Първана, всякакви безобразия се разкриват и остават без последствия и обществена реакция. дай боже тези преживявания да им напомнят, че имат граждански дълг и трябва да го изпълняват в името на собственото си оцеляване

 6. niks says:

  @nname:
  Нямам намерение да споря и да те убеждавам в нещо. Само ще уточня, че на мен лично Борето Ангелов ми е супер противен и в същото време мега безразличен. И аз не се кефя на много неща, които (ми) се случват в тая абсурдна държава, но определено не смятам, че този безсмислен човечец е виновен за проблемите ми. Нито пък Зюмбюлев (“24 часа” не съм отварял от години). А и не смятам, че в това някой да го блъсне ТИР, има нещо забавно и поучително… (освен ако не става въпрос за шибания педерас, дето ме засече сутринта)

 1. March 17, 2009

  […] спусна кепенци и остави целия “пазар” на Борето, който никой не знае отде се финансира, освен от […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *