cRappy

cappy.jpg

Ако в супермаркета ви се губят соковете Cappy, може би е защото от няколко месеца са с ново лого и опаковка. Ебати кича на квадрат! Евла на дизайнера на старите, бяха си много барнати.

You may also like...

11 Responses

 1. voxy says:

  много е зле опаковката и на мене ми беше трудно в началото, докато разбера че номера е във взирането

 2. zazie says:

  абе все е шит от оцветители и захар…яжте само истински плодове.

 3. Аз не пия натурарни сокове, откъде да знак какво са натурали в тех…

 4. Ама наистина- страхотен кич!

 5. nname.org says:

  постът акцентира на замяната на нещо прилично с нещо…. българско

  така да се каже 🙂

 6. Katz says:

  На мен и старата не ми харесва (както и самите сокове впрочем). На Queen’s са ми най-симпатични.

 7. ominaeshi says:

  И все пак мисля че е добър ход дизайна на продуктите да се сменя отвреме-навреме. Даже мисля, че новите опаковки не са чак толкова зле. На пазара определено Капи-то е с един от най-добрите дизайни (виж соковете Фреш, Флорина).

 8. denica says:

  а мне новъй дизайн нравится гораздо больше 🙂

 9. Бу says:

  Много е чалга дизайнът 😆

 10. жоро says:

  Най-притеснително ми се струва изражението на жената, което виждаме на кутиите най-вдясно на снимката. Нейсе, зад нея стои някакво бебе и няма причина да гадаем защо е опулена така. Или не е бебе а плешив дядка…?

 11. хо хо says:

  Абе тия боклуци от кола какво толкова им се кланяте? Да, кока-кола, иди-дойди – карамелизирана захар, ако прочетеш етикета. Няма и помен от кола. САМО ЗАХАР. Ама и сокове? Какво си мислите, че всичко е истинско? Да, ама не. Малко концентрат, малко аромат и вкус, и адйде на 2.50 в магазина. Я, у лево! Ако ще пия сок от кутия ще искам да е чисто БЪЛГАРСКИ. Без кока-кола, маспекс и т.н. ОТ българските о.к е Флорина и донякъде ВВВ. Донякъде, щото за ВВВ се говори, че си сгъстяват соковете с тиква. Ябълката на Флорина е върха. А зелената на ВВВ е егати нишестето. Ама нали сме прости и не четем етикети. Аз щото съм химик се заглеждам. Иначе Фреш също са ок. Ама нещо куцат в разпространението.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *