Дипломна работа

The Life of Larry е дипломната работа на Seth MacFarline, авторът на Family Guy, най-култовия и най-високо платения телевизионен сценарист в момента в света. По принцип рисува и озвучава сам половината герои, за разлика от някои родни телезвезди, кото се гордеят с уменията си да четат гладко от аутокюто.

Larry & Steve (1997) е нещо като епизод-продължение, което му дават да направи за рубриката What a cartoon докато работи в Cartoon Network. Озвучено е гадна стандартна музика, която въобще не се връзва, ама карай. От FOX попадат на двата епизода и, дет се вика, останалото е история. Дават му $50 000 за разработка на пилотния от Family Guy и 6 месеца му се протрива гъзеца докато го нарисува. Световната екранна доминация води до American Dad и новопечащото се The Cleveland Show, базирано на летаргичния негър Кливланд от FG, което се очаква през Май 2009.

You may also like...

6 Responses

 1. Katz says:

  Ъм… линкът ли е сбъркан или това с дипломната работа е някаква ирония, която не разбирам? 😀

  Иначе Larry & Steve го гледах навремето по Картууна и, както повечето от тая рубрика, много ми хареса. С Dilworth и Courage също оттам се запознах.

  На Family Guy гледах първия сезон и се счупих от смях, но още не съм се наканил да наваксам всичко. А приликата Larry/Steve — Peter/Brian е поразителна.

  Самият МакФарлин пък мяза на Мавриков 😆

 2. nname says:

  тва вече е правилният Лари 🙂

 3. А всъщност това не е най-най-първообраза за Питър Грифин. check this: http://www.youtube.com/watch?v=Qn8TAyoEtDg&eurl=http://leftismer.blogspot.com/2007/12/back-in-day.html

 4. nname says:

  погледни първия линк в поста и може и да се изненадаш 🙂

 5. Shame on me! Извинявам се публично в такъв случай.

 6. slack rad says:

  Това е едно от малкото филмчета, които не излязоха по далеч от What A Cartoon. Dexter’s Lab, Johnny Bravo, Cow & Chicken – всички минаха от там и се развиха до сезони. Лари и Стив щяха да са супер в повече от една серия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *