Защо спечели Тома?

Не защото е такъв или онакъв, а защото изживя най-голяма промяна.

тома здравков, мюзик айдъл

Народът вижда това и го уважава, достатъчно риалити предавания завършиха така. Тома влезе в Мюзик Айдъл със смешни ръкавици и тениска на Iron Maden, а излезе като уверен млад човек, доказал слуха, гласа и (умерено) фотогеничността си. Неслучайно си избра да изпълни повторно песента на Азис, точно тя го пречупи като човек и го освободи (чалгата не е опасна като секса между мъже, някои хора и това им е трудно да разберат). Ние си гласувахме за Ясен, но Тома от началото ми беше симпатичен, защото не се стараеше да остане в шоуто и не го мързеше да се благодари, когато го аплодира залата.

Плей или Бой

Жоро Неделчев анализира финала като “вот на провинциални комплекси”, което на първо четене го разбрах като присмяло се Русе на Пазарджик. Отделно някаква аутсайдерска прослойка се споменава, ми то джанъм, ти не си ли точно от нея, след като няколко години се въртя около манекенките, докато някой друг им го слагаше отзад? Поне с такова впечатление се остава от списващата се в движение книга “Моят живот в Плейбой”, който документира ценни моменти от гастрола на родния хайлайф по страниците на списанието, но повествованието никога не достига до така необходимите “секс, наркотици и рокенрол”. Явно такива не е имало и авторът е бил по-скоро Главен редактор, отколкото Плейбой, за какъвто дразнещо го представят.

Всякакви прояви на суперсамочувствие у Жоро дразнят, щото преди Плейбой беше никой, сега работи по вестници и пак е никой, ако не беше из стотя блогъри надали щях да му знам името. Бих го приел в ролята на интелигентен наблюдател, какъвто е, но не в ролята на мъжката Патриция Кирилова.

(в поста си проличава злобата ми към пишещата на хартия каста, по-нисш народ, който си пропилява младоста в лайфстайл словоблудство и опити за добиране до марков алкохол, но и си вярва, че прави нещо по-трайно от силиконовите цици на Андрея. Отделно ми е леко анти когато разни корпоративни послушковци си приписват постиженията на бунтарите и някой да сияе от гордост, че е успял да приложи формулата на едикойси и е станал Българския Жан-Мишел Жар (примерно). И доктора го прави това, като ми лекува настинката, но без да сияе от гордост)

You may also like...

9 Responses

 1. voxy says:

  Тома е прекалено грозен за айдъл и няма глас с който да компенсира, отделно както Жоро го казва не е модерен рокаджия. Тома го избраха същите които гласуваха за Христина миналата година, изобщо всичките гласувания са една идиотщина, Пей с мен също го доказва, един трагичен като пеене Миро е победител заради Дивна

  Ти на мястото на Жоро би ли описал сексуалния си живот повлиян от позицията ти в Playboy?

 2. ef ef says:

  Единствената нормална логика победителят в тазгодишния Music Idol да се казва Тома е, че новороденото бебе на Нико Тупарев също е кръстено така. ;))))

 3. Гонзо says:

  Не бих казал, че Тома е грозен (но пък аз не съм ценител на мъжката красота), а що се отнася до гласовите данни, той показа много добре, че може да пее разнообразни неща. През цялото време Тома не измени на себе си, пречупи всяко парче през собствения си стил.

  Свилене, ще извиняваш, ама Фънки много добре го определи Ясен – прекрасно караоке. Никаква индивидуалност!

 4. voxy says:

  Андрей и Иван се отделиха от Нико още първите години на Сблъсък, тва че Нико има нещо общо с Music Idol са си спекулации, иначе в Сърбия имат общи FOX-интереси

 5. ominaeshi says:

  Не може да сравнявате Ясен с Тома като гласови данни. И аз харесвах много ясен, но наистина заслужаваше да спечели Тома.

 6. Гонзо says:

  Е то е ясно, че не става дума (само) за гласови данни. Иначе щяхме да говорим за Нора и … как беше името… на пернишкия любимата…

 7. gamar says:

  Аман от залисани, гелосани, голобради, фешъни. Нека дойдат космардясалите и да развеят грива!

  Ама честно, даже и за bad boy не става този пич, много ми е интересно как ще го продадът като продукт на тинейджърките.

 8. nname says:

  “Междинна станция” получаваха техническа поддръжка от SIA… камери, оператори, звукари

  победителите в риалити не са “продукт”, а живи хора, зрителя решава.

  Невена от миналия сезон е с перфектна визия, но нещо кариерата й куца и се губи в тълпата естрадници

 9. Koceto says:

  Леле, какви нещастници сте всички тук. Начело с автора на този сайт, дивен селянин от Пазарджик или от Горна Оряховица. Като Томата сте.
  Неделчев бил никой, а ти кой си бе, Сульо, който освен да попържаш както си си свикнал на село, нищо друго не умееш?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *