Фънки блъсна женица!

fanki.jpg

Интересна гледка има близо до бул. България зад Shell-а. Арогантния промоутър Фънки с огромен черен Ескалейд и две женици с размазана Корсичка. Преди 30 минути нервно звъняха в КАТ, сигурно още са си там и чакат. Не видях поражения по джипа, възможно и друг да е очаткал дамите и да е избягал, а те да са звъннали на Фънка за помощ, той май живее наблизо в Стрелбище. Не беше любезно да спирам да питам кой е виновен, щеше да стане скандал и заглавието на този пост щеше да бъде “Блогър преби глиган” 😀

map.jpg

Положението на колите навежда на хипотезата, че огромния черен джип е смазал малката кола, защото кръстовището е направено много нелогично и идващите насреща от ул. Кюстендил тролеи имат предимство, което само те си го знаят. Ако гражданинът Ковачев е участвал в катастрофата, жълтата преса едва ли ще го остави без коментар.

diagram.jpg

ФЪНКИ Е НЕВИНЕН, в коментарите се оказа, че Корсата по-вероятно е ударена от тролей

You may also like...

14 Responses

 1. пешо says:

  То не е необходимо жълтата преса да коментира, ти вече си го направил. Нито си видял какво е станало, нито дори имаш и най-бегла представа за вина…но пък имаш гръмко заглавие, неподплатено по никакъв начин с фактология, че и със удивителна накрая! А за капак на всичко дори и графика на проишествието, което не си видял. Хвала!

 2. nname.org says:

  постът художествено пресъздава тежката съдба на новобогаташите в българия. купуваш си кола за 100 бона и вече всеки те подозира във всичко!

  а графиката описва произшествия, които се случват всеки месец на това кръстовище, там си е капан за отворковци

 3. gregory says:

  Ако колата се е движела по синята траектория, тя е в нарушение, там е разрешено само за тролеи:)

 4. Anton says:

  Грегори е абсолютно прав.
  А иначе, никой не заобикаля от там, където си нарисувал червената стрелка, всичко живо сече през мястото, където едно време пребиваваха каменни кашпи.

  Пешо, “хвала” не означава ли “благодаря”, на един съседен език? 🙂

 5. nname.org says:

  след нарушението попадащ на път с предимство (от страната на тролея) и е нормално за една жена да се обърка, пък за един мъж да я издъни

 6. Сашо says:

  Хубаво заглавие, наистина. Може дори “24 часа” да завидят.

 7. lem0na says:

  Живея наблизо и всеки ден от там минавам с колелото – писна ми да се оглеждам за тарикати които минават по улицата на тролеите. Ако се е движела в обратната посока може да се съглася че е е объркала, но в тази посока в която се е движела корсата няма как да влезеж по погрешка. Улиците ги правиха някъде началото на 80те години (там играехме на фуниики докато строяха булеварда) и никога не е променяно движенито.

  П.П. покажи по някакъв начин кои полета са задължителни

 8. ecloga says:

  Като вестник Шок си, аз Фънкаря не съм го виждал да кара кола, защото пие и като всеки разумен човек, който има кинти си има шофьор.

 9. BullDog says:

  Е, вярно, че това на картинката е само една “хипотеНУза”, обаче …
  1. Джипа, по червената стрелка, е в нарушение. Гадините нарисуваха непрекъсната лента и не може да се прави такъв завой. Не че някой и обръща внимание, всеки я гази тази лента, включително и аз.
  2. Колата, по синята стрелка, е в още по-голямо нарушение. Тези, дето така се изрязват най-откровено ги МРАЗЯ, щот со много нагли. Ама те полЮцаите си ги бройкат, точно на площад Ручей.
  3. Най-вероятно колицита си е дошла кротко, по “Отечество”, ама или не е спазила шибаното предимство на тролея (те пък нарочно се засвяткват там като за последно, ше кажеш че няма да спрат след 30 метра) или пък големиьо лош джип (или някой друг по червената траектория) просто не я е “забелязал”. Те затова направиха непрекъснатата лента, де. Ама баси, то в Хиподрума просто НЯМА как да влезеш!

 10. Георги says:

  За разлика от в. “Шок” блогерът, който все още не е пребил глиган, си е направил труда да изкара карта от БГМАПС

 11. Antarah says:

  Образцов пример на жълта журналистика!
  Всъщност Фънки е спал на криво. Станал е и с огромният си автомобил е направил засада на булеварда. Искал е да претрепе някои корсиканец, но понеже не е имал такъв под ръка си е излял яда на малката корсичка. Той я помлял в движение и с голи ръце. Те тва се е случило….
  БОЖЕ, БОЖЕ, КОЛКО ГЛУПОСТ ИМА ПО ТАЯ ЗЕМЯ, БОЖЕ?!!!…

 12. lem0na says:

  Тази сутрин на отиване за работа се загледах – счупените стъкла за точно там където свършва синята стрелка и поне на 3 метра от мястото за завой така че трудно джипа да е бил в каквото и да е нарушение.

 13. nname.org says:

  значи е карал направо, а после, освобождавайки платното, е върнал назад

 14. nickname778 says:

  Всъщност аз не разбирам за чий … си седнал да пишеш някаква публикация на базата на предположения . Хората са невинни до доказване на противното ( даже и Фънка ), остави изопачаването на фактите на жълтите медии, те достатъчно добре си знаят работата 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *