Нямало сблъсък при Иван от “Сблъсък”

ivan_sblysak.jpg

Ванката излезе пич и за разлика от някои руски фигуристи не управлява джипове в нетрезво състояние. Явор Дачков му е спретнал цяла страница конско в последния “Шок”, но уви, основана на слухове.

Всъщност, Иван катастрофирал, но не с джип, а с баничарка и трезвен. После пък некадърни служители на паркинга пред Новотела му потрошват колата и от двете новини жълтата преса компилира едно събитие – че е катастрофирал челно пиян. И после върви доказвай, че нямаш сестра.

При вакуум на информация е нормално слуховете да витаят и народа да живее(м) в своя собствена приказна версия на действителността, която ни дава поне малко шанс за справедливост. Прекалено мого хора в държавата се правят на света вода ненапита, а гардеробите им са пълни със скелети. Умишлено се замъглява границата между добро и зло и примерно Иван и Фънки, които сами са си изкарали парите са равнопоставени с Бареков, чиято заможност е повече от подозрителна на фона на сутрешния му интелект. Количеството, интензитета и достоверността на слуховете връща някакъв баланс в уравнението и за печените хора се говорят по-малко и по-меки измислици.

You may also like...

4 Responses

  1. Този е пич и голям, дори и само защото може да се надсмее над себе си

  2. Кой ли се интересува чак толкова много от преживелиците на Иван?…

  3. kavlakova says:

    И всъщност Иван не пие! Ама никога!

  4. косьо says:

    Апостоле, дръж се прилично ако обичаш!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *