Блоготърговия

Най-накрая някой оценява личните сайтове като рекламен канал, офертата е 20 лева и предимно от SEO съображения без сметка на PR ефекта, но и това е начало. Някой ден това ще е доста дебел и космат бизнес с миза поне 100-тина лева на пост. Някои родни сайтове вече изпреварват по аудитория от по-слабите вестници, така че скалъпването на платена публикация би трябвало да е еквивалентно заплатено.

Купувам публикации в Блогове и цели блогове

 Здравейте,

предлагам 20 лв. за да публикувате в блогът си статия на определена тема (мин. 170 думи на български език).

Статията трябва да е с бизнес насоченост, като трябва да съдържа определни думи и линкове към наш сайт. Не е задължително блогът ви да е с бизнес съдържание.

Плащането се осъществявава посредством PayPal, Пощенски запис, банков превод или epay.bg

Ако желаете да публикувате статия за нас срещу заплащане или да продадете блогът си, моля изпратете адреса на блогът си на koko1ivanov[at]gmail.com и ще ви изпратя изискванията ни към вас.

Благодря предварително.

Още за продажните блогъри при Юруков

You may also like...

2 Responses

 1. Пиша от четвърт век. Написах и публикувах 17 книги и хиляди статии.

  ВИНАГИ съм писал за пари и слава. Така че show me the money и аз ще публикувам всичко в моя блог http://www.DobriteNovini.com !

 2. Eneya says:

  Като изключим обидата от “ще ви даваме 20 лева на поръчкова статия” и “смятаме това предложение за щедро, така че сме сигурно, че ще търчите през глава да си продавате блоговете и постовете, неща, в които сте вложили време, грижи, обич”, то май друго не остана.

  Все пак, както виждаме от Апостолов, някои хора са съгласни, така че вече остава само пазаренето за цената.
  Признавам, че ако предлагат по-нормална сума (защото аз пиша за каквото си искам, след което го продавам на някое списание или вестник и пак съм по на кяр), може би повече хора биха проявили интерес. А и много зависи от темите…

  Общо взето, има накъде да се развива тази концепция. Но тук ще се изисква доста повече мислене при предлагане на статии – трябва да са съобразени със амия блог и автора му, иначе хурата веднага ще усетят, че е рекламен пост и директно ще го прескачат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *