Модерния ляв

moderen_lqv.jpg

Жюстин Томс е хаванала един модерен ляв да се прибира нагоре към Бояна. Дали пък зад волана не е бил точно моя любимец, който се преоблича като Че?

che_gevara.jpg

Знам, снимката предполага към класова борба, саморазправа с национални предатели и врагове на народа. Но не, уверявам Ви, това Паджеро въобще не е Кола за синовете на червената аристокрация! Не е нито за пред хора, нито за Априлски пленум, това е работно возило, стар, опърпан кон, който единствено може да катери чукарите около Бузлуджа и да качва техника за следващото Национално хаус парти.

Трудно, тежко се живее с шизофренията на Червената идея! Някой танцуват казачок пред самолета на Путин, докато други си броят стотинките за един хляб и едно кисело мляко. Но вярвайте, Другари, ще бъдем едно, там горе, душите ни ще се слеят в светлината на Партията, когато Революцията победи!

You may also like...

5 Responses

 1. Данаил says:

  На тия повече им се удава да са “модерни”, отколкото леви. Всъщност за последното нямат голямо желание.
  Иначе съм съгласен с теб 🙂

 2. Е, това може да е джипа на Кирчо Добрев?
  Но лепенката много му тича, хахаха 🙂

 3. alvin says:

  Тия младите червени са ми много черни. Имаха някъде в нета един блог, в който си хортуват за постове и връзки. И играят пейнтбол.

  Днес цапали нещо в знак на гавра с ББ. Хора без работа ебати 🙂

 4. През 1989 г. Мадридският е посетен тайно от началника на Шесто управление на Шести отдел на Държавна сигурност Димитър Иванов. Иванов заявява това в интервю в “Дневник” през м. април 2003 г. Срещата е била посветена на евентуално бъдещо участие на Мадридския (тогава наследник на короната) в политическия живот на страната:

  http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=kingelect&Number=1940189063&page=0&view=collapsed&sb=5&part=

 5. ил says:

  тоя пич дето се облича като че нито е “модерен нито” е ляв. И кола бне кара даже. Казва се Камен и е завършил витис

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *