Трамвайни неволи

sergi.jpg

КЛИПЪТ го излъчиха и в рекламен блок по телевизията. Значи се инвестират малко повече от 13-те бона за заснемане. Цитирам няколко от стотината коментара от читатели в Дневник. Ясно се вижда, че общественото мнение е изкристализирало и почти никой не може да понася червената плесен. Серджо е станал символ на БСП, макар да не управлява еднолично и почти да няма лично взети решения. Може да е фронтмен на бандата, но други хора пишат музиката…

ламбо и станишката = стари лаври и посткомунистически капитализъм.комбинация за нашата действителност.

—–

Клипа показва следното: Откраднахме еврофондовете, а сега да откраднем и мотрисата! Влака който кара премиера има само един полу луд дядо, който още вярва в идеяли! Не е като едно време, сега влака е празен! Народа не се вози на влак управляван от крадци! Бат Серго пък се мята в движение, за да не пътува с билет! Да не говорим, ше нямат и правоспособност да управляват мотрисата, но това е закон и могат да си го нарушават!

——

Един мъж,който не е създал дете,не е посадил дърво и не е построил къща-значи за нищо не става.Кое от трите е направил СерГЕЙЧО,та го избрахме за премиер.Първо трябва да се докажеш като мъж ,а после да ръководиш цялата страна.Май мъжът в тройната коалиция е друг,а тогава сЕрги за какво ни е?

——-

ДРАГИ КОМУНИСТИ, НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ НА ФОНА НА 21 ВЕК ВАШЕТО МЯСТО Е В ИСТОРИЯТА И ТО, КАКТО И ФАШИЗМА, В ЕДНИ ОТ НАЙ-МРАЧНИТЕ И СТРАНИЦИ.

НИЕ МЛАДИТЕ ХОРА НА БЪЛГАРИЯ ЗАЯВАВАМЕ КАТЕГОРИЧНО “НЕ ЩЕМЕ КОМУНИЗЪМ, В КАКВАТО И ДА Е ФОРМА!”

ВЪРВЕТЕ В ИСТОРИЯТА И НИ ОСТАВЕТЕ НА МИРА!

——-

Премиера ни е инфантилен. Това е истината. Царят е гол. Впрочем, също като предишния премиер на БСП Жан Виденов.

Очаквам след убийственната загуба на изборите следващата година червените да покрият Сергей, както покриха Жан и на негово място да изберат здравите сили на партията в лицето на Р.Овч, Гоце и Румен Петков.

Мисля, че червените складират провалилите се партийци в някоя тъмна, прашна сто годишна стаичка на Позитано 20. В Зоната на Здрача…. В бесепарския музей на Мадам Тюсо…. Уууууууу. Призраците живеят там……

You may also like...

2 Responses

 1. kind of a pimp says:

  трамваят е най-важният елемент в клипа, копеле. много ми хареса, че са избрали трамвая.
  Серго можеше да кара самолет, кораб, мотор, автобус ако щете, но не – трамвай! Символ на неумолимото плъзгане по релсите, без избор на посока, без възможност да излезеш от тях, без шанс да определяш. Завиваш, защото релсите завиват 😉

 2. deflax says:

  Самия факт че толкова елементарно и първосигнално се коментират нещата… каквито и да са те… ме кара да си направя извода че съм заобиколен от малоумници които ще продължават да блеят като овчици независимо кой е пастира.

  Голяма част от вас трябва да отидат в историята също както неуспелите идеологии които и днес продължавате да използвате като причина за трудностите които изпитваме всички така или иначе.

  Спрете се вече и погледнете малко извън коловоза за да ви стане явно веднъж за винаги, че в крайна сметка алчността, завистта, заученото от погрешни примери мнение че хората трябва да се сървеновават един друг стъпвайки си на главите.. са първопричините за всичко. Другото е просто симптом на болното и заслепеното от финансовия интерес общество. И то не само нашето общество…

  Тоест не очаквайте честност и демокрация при тези условия. Просто няма как да стане.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *