Поради 220 милиона причини

Вчера гледах около 10 минути от “Панорама” (по телевизията-майка, не английската, в която често “гостуват” българи), та уважаемият Водещ, се чудеше и си късаше косите защо народонаселението не е стреснато, подскочило до тавана и евнтуално на барикади пред Парламента, защо спряното евроевро не предизиква “нужния обществен отклик”. Даже беше поканил интелигентни гости и сам им слагаше думите в устата – безобразие до небето, евроскандал, а Народа спи. Извод – Народът с безкрайната си пасивност, е виновен за всичко.

Та, симпатични наследнико на ченгето Гарелов, ти вярваш ли, че с твоето предаване си част от Решението или се люшкаш невинно по трамвайните релси и сам задълбочаваш Проблема, който добре описваш?

Народът наш е търпелив, но не е глупав. Спрените пари не са нашите пари, това са техните пари. Ние едно евро не сме видяли, нито сме усвоили, нито ни е еня, че няма да имате откъде да крадете. Вой нададоха единствените ощетени, “Евроексперите” и “правителството”, свикнало и въобще съставено заради тлъстите проценти от обществените поръчки и всевъзможната аванта. Европа не ни разбирала и темподобни глупости. Много добре ви разбира, но вие не разбирате в кой век живеете, не е като едно време да крадеш тухли от ТКЗС-та, а и да назначиш брат си, и той да краде. Да му мислят хората с палатите по Бояна и с Мерцедесите на лизинг, аз мога и пеш.

You may also like...

5 Responses

 1. voxy says:

  точно си го усетил 🙂

 2. kind of a pimp says:

  тъй батенце!

 3. tuzemec says:

  Хъхъ 🙂 Готин поглед върху проблема… харесва ми 🙂

 4. pro01 says:

  Оня ден чух по радиото някакво изказване на Овчаров от типа “ЕС няма право да се бърка във вътрешните работи на България” и “ЕС няма право да финансира пазара си с БЪЛГАРСКИ пари”. Тия 220м били български според него. Малко му оставаше да се обърка и да каже “мои пари”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *