[video] Ученици бият тъпаци

От Пейо научих за мегаскаднала на миналата седмица – Група младежи ошамарили репортерски екип на бТВ, недалеч от собствения им офис 🙂

Евала на учениците, най-накрая действия вместо безполезни думи!

Пийвали са си биричка, говорели са си, а някакви тъпаци им нахлуват в територията, да ги разпитват за мега измисления си закон и да ги снимат без позволение. Това е парк, а в парка ЗАКОНИТЕ СА ДРУГИ, цари толерантност, а не полицейщина, никой няма да те обере посред бял ден и не е забранено да изпушиш един джойнт на спокойствие.

Идват някакви хора, кандидат-журналисти, които са точно толкова интелигентни, колкото да си завържат вратовръзката и обувките сутрин и да тръгнат цял ден да досаждат на по-умните по света. Защо Мавриков не го бият? Защото го уважават и знаят, че прави нещо полезно. А 15 годишните виждат жалките новинари, преценяват ги, че са им под нивото и няма смисъл да комуникират с тях и им хвърлят един умерен бой. Боят изгражда!

Медията осмисля случката като “непредизвикна агресия”. За мен пък е очевадно предизвикана. бТВ обслужва Държавата (неразривната топка от репресивен апарат, ДС, мафия, олигарси), която, за да се вози на новото Бентли, ни стриже като овце и ни принуждава да живеем като каторжници в Кенефа на Европа без грам надежда за бъдещето. Какво дава бТВ на тези младежи, сутрешна проповед с Бареков и шанс 1:1 000 000 да спечелят “Сървайвър”? Случката не е случайна реакция, това е дългосрочна оценка. Не шамаросана журналистка, трябваше да ги счупят от бой!

You may also like...

11 Responses

 1. Grimm says:

  много патетично.

 2. dagoburd says:

  Олигофрен.

 3. wakeop says:

  Чак сега го видях това прослувутото… 10х 🙂

  Най-малоумно взетото интервю за годината – този пич или никога не е комуникирал с тийнейджъри, или направо се е родил с костюмчето.
  Вечно оплювания Карбовски щеше да врътне един джойнт с хлапетата, да завъртят и една бутилка и да ги накара да си разкажат историйките без кютек… ама то за това образование не стига, требе и малко кураж 🙂

  (Само не си мисли, че на хлапетата им дреме кой обслужва бТВ. Ако поне някой имаше такива помисли в главата си, щеше да смъкне качулката и да тегли една на държавния апарат. Да не им спрат джобните им е била грижата основно.)

 4. Братле, в тоя подлез само деграденца ходят, има няколко дискотеки. Да не говорим за алкохола и наркотиците, които се изконсумират там посред бял ден – между 18 и 23:00 на така наречените детски дискотеки.

  И аз съм ходил да правя репортаж там, но бях под прикритие за разлика от колгите.

  Не е хубаво да се продава алкохол и наркотици безконтролно в центъра на София на непълнолетни.

  Момчето журналист ми е приятел и едва ли е ходил с лоши намерения там.

  Поздрави!

 5. на репортерстване и на журналистика герои няма…

 6. Никакъв бой не видях – само някакъв херпес.

 7. nname.org says:

  то ако беше истински бой сигурно щяха да предават директно от “Пирогов” с изявление на шефа на болницата и министъра на здравеопазването 🙂

  докато политическата класа прави престъпление след престъпление, е смешно да се гоним за бира и вечерен час

  що не снимат в сараите на доган дали сервират бира на малолетни, да видят какво е бой

 8. Теди Москов твърди, че в нашенските телевизии работят само тъпанари. Така че те със сигурност са си изпросили боя.

 9. deflax says:

  като си мисля че и аз реагирах бурно първия път като видях репортажа… не е лесно да не си манипулируема овца 😀

 10. asdasd says:

  Пич, вземи се застреляй сам, че замърсяваш околната среда!

 11. борчо says:

  “Пийвали са си биричка, говорели са си, а някакви тъпаци им нахлуват в територията, да ги разпитват за мега измисления си закон и да ги снимат без позволение” –
  -коментар на голям българин

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *