Кантора Доктор Илиев

kantora_doctor_iliev.jpg

Не е необходимо да си Доктор на Науките, за да регистрираш фирма и да извадиш актуално състояние, но помага. Изкючителната законодателна мъдрост, съчетана с дългогодишната бюрократична традиция превръщат подаването на всякаква бумага в тръпка, тълкувателен спор, проверка на волята и прикючение.

Бъгарските счетоводители сигурно са най-калените физически и психически в цяла Европа.

You may also like...

10 Responses

 1. Emin Bei says:

  Трябва да си рядко луд за да станеш счетоводител и да си в час за да си добър такъв

 2. Първият въпрос, който изниква у мен, като видя табелата, е: Доктор на кои науки?! – на икономическите, математическите, историческите…

 3. nname.org says:

  Гледайки табелата, мисля че е доктор на ВСИЧКИ науки

 4. Lilia says:

  Всяка майка счетоводител не ражда!!!
  Това е поговорката на гилдията, не случайно е текучеството в тази професия, не случайно се търсят счетоводители – но качествени!
  Исторически факт е, че Ал Капоне -мафиотът на мафиотите, тъкмо поради данъчни измами е бил в затвора – просто не е имал добър счетоводител.
  За счетоводителката на братя Галеви се разказват легенди в Дупница…
  А “доктора на науките” явно е доктор на всички науки – е как да идеш на доктор :)))
  Поздравления за снимката!

 5. Grimm says:

  Сещам се за ‘другарката певица Рени’ от Оскестър без име.

 6. Гюро says:

  Отзад се мъдри емблемата на Техническия университет…

 7. познаващ го лично says:

  На никакви науки не е доктор и не се казва Илиев . Това е бившият майор Веселин Илиев Цветков от под.22810 Варна . Болен мозък , безкрайно нахален и противе. Преди време за участие в политическата учебна година / имаше и такова чудо / написа , по точно преписа , реферат на тема ” Стрелковото оръжие между двете световни войни ” . Реши , че това е фундаментален труд и след като се пенсионира от армията сам си го публикува , като за автор посочи д-р на науките Илиев.

  • Лично за “ПОЗНАВАМ ГО ЛИЧНО”Това не е бившият майор Веселин Илиев Цветков от под.22810 Варна .За сведение носиш наказателна отговорност когато клеветиш. И ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ТЕБ ЩЕ ИМА.В тази кантора работи жена няма никакъв мъж а защо е ссложила такава гръмка табела -най вероятно според мен е с рекламна цел.За повече подробности си мръдни задника отиди до София и я попитай.

 8. В този град СОФИЯ Прекалиха с табелите май общината трябва да помисли да събира такси и ако е доктор двойно .Но АКО Е МЕНТЕ ДОКТОР КАКТО В СЛУЧАЯ В КАНТОРАТА НЯМА НИКАКЪВ ДОКТОР НИТО ДОКТОРИЦА трябва петорно да взема ЗА ФАЛШИВА РЕКЛАМА.

 9. ПОДКРЕПЯЩ says:

  дА СЪГЛАСЕН СЪМ ЗА ПОДВЕЖДАЩА РЕКЛАМА ДА СЕ ВЗЕМА АМА НЕ ПЕТОРНО А ДЕСЕТОРНО ПОВЕЧЕ И ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА ДА СЕ УВЕЛИЧАВА ДОКАТО РАБОТЕЩИЯ В НЕЯ НЕ СТАНЕ ДОКТОР.тОГАВА ТОЙ НАИСТИНА ЩЕ Е ДОКТОР НА ВСИЧКИ НАУКИ И ДА ИМ СЛОЖАТ СНИМКИТЕ НА ТАБЕЛИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТА ХОРАТА ДА СЕ ПАЗЯТ ОТ ТЯХ.Тук един съвет за фотографа на тази снимка -моля те върни се и заснеми докторката която работи в кантората ще е доста ефетно отдоло се вижда бюрото но е празно върни се и заснеми когато е с докторицата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *