Млад позор за старата столица

plamen_legkostup.jpg

Симпатягата на снимката, общински съветник от СДС и ректор на уж сериозния Търновски университет, от няколко седмици разиграва една тъжна пародия. Иска да награждава Путин с медал и както сам казва:

решението на Академичния съвет не е политическо, а стратегическо и когато церемонията се реализира имената на университета и на града ще влязат във всички световни информационни агенции.”

В прав текст си казва, че целта на мероприятието е евтина реклама, медийна заигравка и жалък опит за привличане на внимание. Нанася обида на себе си и на града си, защото допуска, че единственият начин да попадне в “световните” агенции е да направи световен маймундолък, тип “Митьо Пищова се качва на станцията МИР”. Един ректор, се предполага да е достатъчно образован, поне колкото да не се осъжда сам на провинциално забвение и сивота, а да има силите да намери интересното в себе си, без да си сваля гащите на площада. Поне така се предполага.

You may also like...

3 Responses

  1. Суворов says:

    Седераст, почитател на Путин… какво ли още ще видим?

  2. Щом преследва такива цели, да вземе да награди първия черен президент на САЩ. Така всичко ще стане много по- “стратегическо”.

  3. iliikata says:

    Тоя тиквеник даже не може да измисли свестен начин да се рекламира. Ако иска шум, да награди Чавес примерно хаха..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *