Гоце подпука Медведев

Иво Инджев се възмущава: “Във всяка държава с нормална медийна среда твърдението на едно журналистическо разследване за това, че държавният глава бракониерства с пушка на стойност минимум колкото няколко негови годишни заплати щеше да предизвика ако не сензация, то поне медийна верижна реакция [….]

У нас в. „168 часа” написа, че Г.Първанов ходи на лов с оръжие, което струва най-малко 50 000, ако не и 100 000 лева ( в зависимост от луксозността на изпълнението на тази марка пушки). И нищо. Тишина. Само една кабелна телевизия, Канал 3, се осмели да покани журналистката, автор на материала.”

Мен липсващата реакция не ме учудва, на първи план не искат да се конфронтират с “Държавното глава”, а на втори – не желаят да му правят безплатна реклама. Щото в България притежанието на безполезен предмет от 50-100 бона не е нещо осъдително, а израз на мъжество, отвсякъде.

Независимо дали е краден, подарък покрай енергиен проект или спестено от закуски, произходът никога не е напълно чист и няма значение. Скъпата пушка фалически символизира един голям мъж, оправен, истински лидер. Все хора, които наш Гоше не познава.

You may also like...

2 Responses

  1. big_al says:

    Не Гоше, Гоце не познава такива хора.
    Много добро!

  2. britney says:

    всички са в едно котило; медиите си мълчат, а гоце им пуска редовно новини за вестниците да си продават рекламите на клиентите си – така е устроен вестникарския пазар при капитализЪма 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *