Кръвта вода не става!

todor_jiv.jpg

Заслужил народен артист

——————————–

——————————–

bateto_slavkov.jpg

Заслужил народен артист

——————————–

——————————–

malak_toshko.jpg

Народен артист

——————–

Още с дебюта си на “Голяма сцена”, Малък Тошко показа, че е роден за представления. Сред прокъсаните випове, той е единствения “човек от народа”, няма имидж, който да пази и въобще не му пука. Дошъл е за шоу, а не за мелодрама. Щяха да са голям тандем с Евгени, ако беше влязъл. Тодор е способен да вижда нещата отвъд фасадата и неговите оценки са винаги болезнено точни. Изкефи ме, като каза в лицето на Луканов, че е тъп и няма чувство за хумор, и че дори маймуна може да води шоуто с кутиите. Това си личеше още в “Сблъсък”, но Румен се има за ебати ракетата.

Следващия гол беше лудостта на Кристияна, която само той от “брадърите” диагностицира и съвсем добросъвестно я прати да се лекува. Не се занеше тая кака като се напие какви ги прави, щеше да затисне Део в някой ъгъл и да му травмира детското съзнание за цял живот.

You may also like...

4 Responses

  1. stoyanski says:

    Това че ги ръси такива глупости не е нещо с което трябва да се гордее

  2. Май всичките му изпълнения са плод на злоупотребата с алкохол. Дядо му поне не пиеше…

  3. deflax says:

    е кристияна специално е достигнала до момент в живота си при който малко може да й пука какво мислят другите 😉 след 9 години в затвора… явно започваш да виждаш света по различен начин но това не трябва непременно да е нещо лошо та да бъде критикувано с простотия. 🙂

  1. April 16, 2009

    […] Малък Тошко – артист […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *