Living in a magazine

Рекламата:

rekalam.jpg

Реалността:

magazine.jpg

И най-красивата сграда е грозна в една грозна околна среда. Само сега, купи си първокласен офис, за да броиш комините на ТЕЦ-а. Градът е един цял жив организъм, а не квадратура, която можеш да застроиш и да шитнеш на балъците.

Заглавието е от>>

You may also like...

7 Responses

 1. Katz says:

  Десет точки още със (песента от) заглавието.

 2. Трябва да си луд, за да купиш офис сега. ВСИЧКИ офиси вече ще са виртуални, т. е. в Мрежата. Защото целият бизнес ще се пренесе в Интернет до 2020 г. На всичко отгоре виртуалните офиси струват някакви си 15- 20 лв….

 3. Гюро says:

  Страхотна снимка си направил. Честито на новоофисците!

 4. britney says:

  Ти на стари години стана архитект…:)
  Прав си, но истината е, че при капитализма в България няма живи организми, има – който има пари – строи където си поиска, който няма – брои гугутките…

 5. LordBaiHui says:

  Пич, много си отворен, ама хайде да махнем ТЕЦ-овете и да те видя, как вместо сутршен душ се поливаш с топла вода сгряна на котлона.
  А сграда е хубава на външен вид, но на кофти локация и много трудно ще я напълнят с наематели/продадат, така че току виж Пощенска станали горди собственици на Ски шанцата..

 6. britney says:

  Драги ЛордБайХуй, аз да защитя домакина – той точно това ти казва, не мисля, че има нещо против ТЕЦ-а, но има против разположението на сградата.

 7. nname.org says:

  Лорд Бай Хуй си е типичен бг анонимник, търси да направи някаква контра на поста и не го интересува кой какво е казал 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *