Барека – и той блогър, ра’ишли

bareka.jpg

Днес е един тъжен ден за българската блогокрация. Примановинарът, рицарят на сутрешното слово, авторът на втория по популярност след “Господ е българин” теле-лаф… се е барнал с блог.  Даже си има и редакторка, да компенсира пропуските по български и да избистря иначе бистрата му мисъл.

Сайтът функционира от месец-два, но се очакват кибератаки на всички фронтове – Бареко у Фейсбук, Туитър, Едно2345, Бареко те адва на Скайпа, на Кюто, звъни по Домофона..а най-добрите му есета – отпечатани върху тоалетната хартия в офиса.

Някои класически цитати, и не, не са писани от седмокласник:

“Бойко Борисов винаги обича да идва десетина минути по-рано в БТВ сутринта, когато участва в предаването. Времето до влизането си в студиото генералът прекарва винаги в гримьорната, където го очаква компанията на нашите прелестни гримьорки.

От години Бойко с искрено удоволствие се наслаждава на тези утринни мигове…
А може би така, в очарователната компания, любимецът на дамите повишава концентрацията си преди да чуе моите въпроси.”

——

“Животът на Бойко Борисов се промени много през последните години. Няма да крия, той също се промени много. Според мен той стана много по –рязък, много по –мнителен и може би много по-уплашен от бъдещето, отколкото преди. Стана по-несправедлив към приятелите си от преди. Има доста врагове, които сигурно не го оставят да спи спокойно нито за миг.”

——

“Сега си обяснявам защо Иван Костов доскоро упорито ухажваше РЗС за коалиция и дори предлагаше пакт за ненадападение на Яне. Прозорливият десен лидер е оценил потенциала на Яне Янев да прави скандали и е искал да предпази себе си и десницата от неговите критики като го направи верен съюзник за бъдещата власт.”

You may also like...

7 Responses

 1. Biliana says:

  Бареков ми е бил – ама винаги – меко казано, неприятен и ограничен. Но какво лошо намираш в това, че си е направил блог /макар и “подпиран” от “редактор”/, че така люто и саркастично си го окастрил? 😀

 2. nname.org says:

  не можем да игнорираме Тъпотията, това означава, да я оставим да победи 🙂

 3. Biliana says:

  Имаш известно право. А всичките негови почитатели, които го възхаляват хахахахха, очебодно не са запознати с факти от пловдивското му минало. Струва ми се безсмислено, обаче, повече да говорим за Бареков. Поне аз бях дотук. 🙂

 4. А невероятният бисер – “Фен съм на БПЦ (Българска Православна Църква)”????

 5. nname.org says:

  оставил е коментарите отворени – изключително малко хора са му почитатели

  шеф/ката у бТВ също надали му се кефи, ама гледа рейтингите и си мисли, че Барко е някакво чудо..

 6. valsodar says:

  Видяла жабата, че подковават вола, та вдигнала и тя крак.

  Няма нищо чудно, че пловдивският рицар на телевизионният образ си е направил блог.
  Силата на медията напуска вече телевизията, така както напусна и преди време вестниците.
  Измества се към нета, загнездва се в блогосферата и в другите социални мрежи – там, където получаващ информацията от първа ръка, нередактирана, нецензурирана , но също и … непроверена.

  Нормално е, суетен човек като Бареков да обърне взор и в тази посока.
  Ниска летва е той.
  Заслужаваше ли си постингът ти целта?

 1. August 6, 2009

  […] NNAME.ORG Comments (0) 12:45 am […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *