Чалга = педерастия

Калин добре обобщава задръстеното балканско обществено мнение:

“Това, че не искаме да ПАРАДират педерастията си е по подобни причини, поради които например не искаме да слушаме чалга в обществения транспорт. Ако някой е извратен, уважавам правото му да си е такъв (И ДЪРЖА НИКОЙ ДА НЕ МУ ОГРАНИЧАВА ТОВА ПРАВО!) до момента, в който не започне да ми тика извратеността си пред носа и очите ми.”

Декларира, че уважава другите, а всъщност им налага собствения си морал.

Аз лично нямам нищо против парада, нито срещу чалгата, нито дори срещу гейове, които слушат чалга.

Имам против по законов път да се ограничават елементарни човешки права и да се предопределят нечии естетически или физиологически избори.

Да си открито гей (или с нещо различен) в една малка тъпа държава се иска голяма смелост и ръкопляскам на всеки, който е намерил силите, за да я прояви.

You may also like...

26 Responses

 1. Name says:

  това е то хомофилията – а не ги одобриш, а са те изкарали фашист, задръстен и какво ли още не. И как точно им е наложил собствения си морал не стана много ясно? Това, че открито споделя вижданията си за морал, не е като да ги наложи на някой, нали? Ай се толерираме малко от малко се пак …

 2. nname.org says:

  Ако Иван споделя пред Пешо, че мрази Дим заради сексуалната му ориентация – това вече е морална оценка

  сдържаният гняв рано или късно излиза навън и става грозно

 3. kind of a pimp says:

  плюенето по педругите отдавна е олдскуул.
  аз пък бях на парада и даже вървях с момчетата. важното е шоу да става, да има смях и купон. тесногръдите да си го плъзнат в меките дупенца.
  да, хетеро съм и съм ЗА парада.
  и да не забравя – парадът с танкове и бтр-и на 6и май ме дразни яко. разни машини дето с един залп избиват жилищен квартал и осакатяват хора не са повод за гордост и възхищение, а?!

 4. idiot says:

  @kind of a pimp: и ти си обратен, ще го осъзнаеш на следващият парад. Нямаш сериозни проблеми, просто се осъзнаваш по-бавно.

 5. lem0na says:

  @nname.org: много правилно – политическата коректност изисква да нямаш мнение или ако имаш да не го споделяш публично

  тук хората които се считат за готЕни казват че се срамуват че са българи и ще емигрурат 🙂

 6. kind of a pimp says:

  idiot, ебали са те много и те е страх да не взема и аз да те еба?

 7. Веско says:

  Аз пък уважавам правото на Калин да си “налага морала” – ако това означава да изказва личното си мнение на глас!

  Не уважавам издигането на фалшиви ценности на пиадестал.

  Да си открит гей, па било то и в България не изисква кой-знае каква смелост,не са нужни, кой знае какви сили – но все пак, ръкопляскай, щом това за теб това е висша ценност..

  Иначе парада е чист келешлък, колкото и разни ‘блогъри’ да се опитват да го изкарат форма на душевна извисеност. Всеки, който не го признава е или лицемер или наивен по моя оценка.

 8. А пък да декларираш открито, че НЕ СИ гей- за това в наши дни се изисква още по- голяма смелост.

 9. britney says:

  затова най добре “БИ – за да те уважават”

 10. Наблюдател says:

  Продължавам да се учудвам, че това изобщо е тема за дебат. Колко тъжно и показателно, 200 човека искат да минат по улицата с плакати на тема толерантност и трябва да го правят с каски и охрана. Ебаси държавата.

  На съвсем елементарно ниво — хейтърите как ще коментирате факта, че гей парадите са институция в целия западен свят, и то от много години? Признак на моралния упадък на империалистическите общества?

 11. kind of a pimp says:

  мани, ве, няма с кво да се занимават и седнали да се заяждат с педолините. хора без работа виждал ли си? повечето сигурно са разни дегенерати дето бачкат в някой задръстен офис и киснат по цел ден из форумите. враг номер едно на плондера е педала. do the evolution 🙂

 12. Name says:

  От морална оценка до НАЛАГАНЕ на морал има съществена разлика. Когато ти споделяш, че някой си е задръстен, това опит за налагане на морал ли е? А в случая дори не става дума за морална оценка, а за несъгласие с това една девиация да се легитимира като най-нормално явление.
  @наблюдател: интересни представи за “институция” имаш. А западът тепърва ще сърба последиците от политическата си коректност.

 13. alvin says:

  брус,
  а ти налагаш ли морал, оценявайки хората според политичеките им убеждения?
  налагаш.
  и е готино, нали? 🙂

 14. Наблюдател says:

  @ Name: Думата “институция” не означава само “държавен апарат”, а също явление, което е станало нормална част от обществения живот. Използвах второто значение.

  Не съм казал, че нямаш право да си против и да си изказваш мнението. Казвам само, че (1) аз не съм съгласен с теб, (2) не може твоето мнение да определя кой да прави парад и да си отстоява позицията и (3) не може да хвърляш камъни по хората или да ги наричаш ненормални, само защото са различни от теб.

  Иначе, така като гледам, нашето развито общество, с омраза, корупция и липса на елементарно възпитание, е олицетворение на прогреса, за разлика от задръстените западняци, които са обречени.

 15. Name says:

  Не мога да спра да се удивлявам на лекотата с която хомофилите приравняват хвърлянето на камъни с отказа за признаване на “нормалност”. Разбира се, че мога да ги наричам ненормални, защото точно това е което те са, по отношение на сексуалната им ориентация. Но тъй като, все пак, думата “ненормален” традиционно носи твърде негативен заряд, аз като един тактичен човек предпочитам да ги наричам хора с отклоненния или за по кратко – девианти. Това не ми пречи да уважам тези от тях които утвърждават себе си с нещо различно от своята девиация, нито пък отричам правото им на демонстрации. В замяна очаквам те да не ме наричат фашист и да престанат да налагат своята девиация като висша добродетел на нашето време.
  Що се отнася до възлюбения от теб запад, вместо да хиперболизираш думите ми, иди поживей малко там, пък после го издигай като модел за неотклонно и папагалско подражание във всеки един детайл.

 16. Наблюдател says:

  Ми аз там живея. Гледайки логиката ти, ще си обърнеш думите и ще кажеш, че затова мисля по този начин, че ми е промит мозъка, да си стоя там и т.н. Прав си, че проблемите тук са много, но това не означава, че ние трябва да сме като коне с капаци и да се тупаме по косматите балкански гърди за това колко сме прями и принципни.

  Ти също хиперболизираш думите ми. Хомофил е тъпа дума, а да казваш, че с парада си гейовете налагат сексуалността си като “висша добродетел”, е евтино подобие на аргумент, което можеш да пробуташ само на някой атакистки лумпен. Трудно ми е да си представя, че можеш да се отнасяш нормално с един гей или да оцениш професионалните му качества, едновременно мислейки си, че е девиант. Това просто няма как да стане.

  И точно там е проблемът, за чието решение се борят тези движения — целта е не да ти бъде натрапена алтернативната сексуалност, а да разбереш, че тези хора не са страшни и да спре да те вълнува с кого спят. Но не защото те се крият или лъжат, а защото това няма никаква връзка с теб. Никой не те кара да си им приятел, още по-малко да им се възхищаваш.

 17. Name says:

  Пич, парада е малка част от активната политика на гейове и хомофили и да, крайната им цел е именно размиването на границата между нормално и ненормално, както и демонизирането на инакомислещите. За това с кого спят – не само че не ме вълнува, ами предпочитам и да остана в пълно неведение. Относно оценката на професионалните им качества – нито съм спрял да слушам фреди меркюри, нито съм спрял да се възхищавам на мариус куркински или оскар уайлд. Това, обаче, не ме кара да забравям простичката (в случая) разлика между норма и девиация. Айде, пийс! 😉 Продължавай да им се кефиш на парадите, но го дай малко по-толерантно с тези които отказват да им ръкопляскат.

 18. nname.org says:

  “крайната им цел е именно размиването на границата между нормално и ненормално”

  хомосексуалността е нещо нормално, както при животните, така и при човека. Расате не ви ли е казвал, че никой човек не е 100% гей или 100% стрейт?

  идеята на поста е корелацията между чалгата и хомосексуалността

 19. nname.org says:

  @alvin: човек не се разжда с политическите си убеждения и може да бъде убеден да ги промени

  докато един гей колкото и да му говориш за жените, никога няма да му стане

  гей = цветнокож

 20. Name says:

  @nname: След като си избрал така самоотвержено да вярваш че е нещо нормално, ок.
  Идеята на моя пост пък е да не слагаш всички несъгласни с вярата ти под знаменателя “расате”. Просто, а?

 21. Веско says:

  Очевидно не е никак просто – нямаш право на различно мнение – било нормално да си гей, но не било нормално да имаш различна ценностна система.. страшно противоречие срещат в себе си всички гей-парад-защитници, които с агресия нападат всеки, които е против. Най-леката форма е да те изкарат последовател на Расате – но виждаме и представител от “Зелените” – имащия се за “известен блогър” – http://www.gradinko.bg/412. Там директно всички, които не споделят личната гледна му точка са заклеймени в няколко групи: латентни педали, комплексирани майки, обикновени тъпаци. Човека е толкова толерантен, че чак ме заразява и мен.. но се въздъжрам (за сега) да напиша в Интернет кратка квалификация за него.

 22. Калин says:

  Уважаеми,
  Аз не налагам собствения си морал. Впрочем, колко хора знаят какъв е личният ми морал. според гейактивистите съм фашист, фен на расате, скрит педераст, и какво беше там. Водих дискусия с гей-защитници на няколко места. Наистина, не си спомням някога да са ме обиждали толкова обилно. За каква толерантност говорим. Това си е хомосексуален фашизъм.
  Хомосексуалистите имат един и същ стил на водене на дискусия. Първо те заклеймяват като хомофоб. Ако не млъкнеш, ставаш фашист. Не се ли стъписаш, се опитват да проектират себе си върху теб – обявяват те за извратен. Може да те изкарат и по-извратен от тях.
  Що се отнася до това дали съм от old school – сигурно! По добре да съм там. New school ми идва малко вповече. В Европа лидерът на френските Зелени заявява, че според него било много еротично да гледа как се съблича малко момиченце, това го излъчват по телевизията и той пак си печели 16%. Мерси за такъв new school. Повече си ми харесва старият морал.

 23. Наблюдател says:

  Никой не ви нарича фашисти, нито в поста, нито в коментарите. Хванах се да пиша тук точно заради това — ако бяхте атакисти или расатисти, нямаше да можете да пишете, камо ли да свържете смислен аргумент, а и аз изобщо не бих си губил времето.

  Прочете пак поста. Става дума за правото на всеки да бъде различен от масата, без да се страхува от последствията. Шокиращо е, че нещо толкова просто, и при това толкова необходимо за едно съвременно общество, буди толкова омраза. Нито ви кара някой да обичате гейовете, нито ви иска някой присъствието на гей парада.

 24. Калин says:

  Така мислиш, защото не си дискутирал с хомоактивисти. Все още не са надушили, че тук пише за тях, и по-добре, защото словото ще загрубее. В дискусиите си с тях винаги съм бил засипван с епитети.
  Тук никой не дискутира правото на всеки да бъде различен без да се страхува от последствията.
  Проблемът е, че хомосексуализмът не е вроден, както се опитват да докажат хомоактивистите, а се придобива (с малко изключения). Пропагандирането на хомосексуализма и обявяването мu за нормален води до разрастването на кръга на хората с инвертирано сексуално поведение.
  Учените са под политически натиск, такива, които се осмелят да заявят, че хомосексуализмът не е нормален, получават санкции. Слава Богу има доста учени с доказан авторитет, които вече са независими.
  Джъд Мармор, бивш президент на Американската психиатрична асоциация и Американската академия по психоанализа казва:
  “Митът, че хомосексуализмът е неизлечим е все още широко разпространен сред обществеността и самите хомосексуалисти. Почти няма съмнение, че действителна променя може да бъде постигната при 20% – 50% от пациентите с хомосексуално поведение, които потърсят психотерапия с такава цел. Най-важната предпоставка е силната мотивация да се постигне подобна промяна.”
  Хомосексуализмът не е генетично детерминиран, понеже такъв ген няма как да се предава след като малко хомосексуалисти оставят поколение. Тоест, той се придобива. Не е редно да оказваме насилие върху хомосексуалистите, но е редно да спрем хомосексуалната пропаганда. Знам какви са теннденциите в света. Скоро за такива изказвания ще ме съдят. Само че аз съм гражданин и докато мога, ще се противопоставя с всички сили на настъпващия хомофашизъм.

 25. Thermobee says:

  Абе гееве 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *