Обръщение

Скъпи *.ози,

маркетолози, социолози, народопсихолози, мафиози, комуникатолози, брокери, компроматолози, рекламиози и стоматолози. Всички вие, които се опитвате да ми таковате таковата.

Усилията ви са напразни, а големите пари – хвърлени на вятъра. Нито ви гледам телевизията, нито ви чета парцаливите вестници и списания, а билбордите ги виждам без да ги забелязвам.

Напъните ви да ме надиграете само ме разсмиват. Не се очертава скоро да си купя от вашата паста за зъби, нито да гласувам за вашия кандидат, нито да се наливам със спирта, на който така и не му плащате акцизите. Все така предпочитам чистата вода, чистия въздух и местата, където следите от вашата свинщина са минимални.

Дълго време подценявахте моята интелигентност, но в крайна сметка се оказа, че аз съм надценявал вашата. Пак ще се срещнем, по такситата, но този път вие ще въртите геврека, а аз ще се возя. Бъдете здрави и се пазете от бодли.

Средния потребител

You may also like...

10 Responses

 1. kmrd says:

  eeh, da beshe i viarno…

 2. Ама ти достатъчно си облъчен вече 🙂
  Няма как да не минеш без марка в тоя живот. В момента, в който я избереш и платиш, ти вече си се хванал на нечия въдица макар и да го отричаш 🙂

 3. nedko says:

  изкефи ме 🙂 поздрави!

 4. nname.org says:

  @Al: така е, ама и не е така. Защо БРАНДЪТ кисело мляко, който ям от месеци е “Ханско” – продукт с неясен произход и нулева реклама

  В поста визирам повече “скритото облъчване”, не директната реклама

 5. Ама и аз говоря за скритото облъчване. Етикетът, името, вкусът, консистенция са все неща, за които в голяма степен са отговорни маркетолози.

 6. deflax says:

  направо преоткривам блога със новите настроения които предлага. оптимизиране във “условията на световна финансова и икономикстическа криза” (c) btv

 7. zazie says:

  хаха, добре, че съм от “-истите” 😀

 8. shkur says:

  това го публикуваха 1:1 в труд 🙂 без, разбира се, частта за кирливите вестници

 9. nname.org says:

  ей, големи са лисици, каквото не им отърва и го махат

 10. Не само, че режат както им изнася, ами и едно мейлче да уведомят, че ще ползват текста да бяха пратили.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *