Бизнес цветен анализ

petroff.jpg

Насладете се на пътуването през личната си дъга!**

Цветният анализ е начинът, по който можете да откриете правилните цветове за фирмата си и как да ги използвате. Той е базиран на алгоритъм, разработен от Франк Дон още през миналия век, подобрен и усъвременен от нас, с цел да стане достъпен до всеки. По този начин вие, а и всеки, който пожелае, ще се ограждате с цветовете, които трептят с вашата честота. Това ще подобри чувството ви за сигурност и пълноценност, отношенията ви с другите и качеството ви на живот.

Понякога специалистите по реклама интуитивно са досещат за правилните цветове за компаниите си.  А какво да правим неспециалистите, ако не искаме да даваме много пари за консултанти? За щастие вече можем да се опрем на точен алгоритъм, който да подскаже и на нас, хората с не толкова силна интуиция, кой цвят да изберем.

Удоволствието струва 2.40 с ДДС, по SMS се изпраща името на фирмата и АЛГОРИТЪМА открива цветовете на щастието просперитета. Ако не забогатеете… ще ви направим безплатен хороскоп. Ако нищо не си подготвил за оперативката в Понеделник, можеш да влезеш на шефа с идеята за Бизнес Цветен Анализ. Или ше се изкефи, или ше умре от смях.

** Забранено пътуването през други дъги освен личната.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *