Карсън + Лебедев в София

carson_david.jpg

По-дизайнерски пост от тоя – здраве му кажи. Дизайн легендата Карсън и младият титан Лебедев ще гостуват на Designday’09 към края на Септември. И двамата са супер добри оратори и много си заслужава, но летвата е поставена малко високо, на 220 сантиметра.

Интересувам се колко часа ще “пеят”, за да ги сравня с тарифите на Мадона. Не знам колко места са предвидили организаторите, но ми се чини, че гостите са достатъчно силни да напълнят Военния театър и съответно входната лепта да падне. На село леля ти Пенка работи цял месец за тия пари, сериозно.

You may also like...

6 Responses

 1. От години мечтая да слушам Лебедев на живо. Но цената ми е твърде висока. Точка.

 2. Acnapyx says:

  @Комитата: плюсадин. Да ми го покриваха служебно, щях. Но така… айм сори. Уважавам адски и двамата лектори, но господата организатори са решили да дерат на живо, така че ще минат и без мен, сори.

  Нищо де, ‘Ководството върши достатъчно работа, поне що се отнася до принципите на дизайна. 🙂 Пък и съм сигурен, че след лекцията Лебедев ще се запилее нанякъде по местните заведения. Така че току-виж го хванеш в неформална обстановка…

 3. nname.org says:

  Лебедев е идиот, надали ще “свири” за повече от самолетния билет на Аерофлот, нощувката в Хилтън и тройка кебапчета

  Карсън може би иска и 1-2-3К хонорар

 4. добре че лебедев не иска още, иначе щяха да са по 500лв билетите

 5. MacTeP says:

  Цената е абсолютно нормална, така ще разкарат 90% от кибиците дето ходят на всички семинари, лекции и тн. А тези двамата си заслужават сумата, в крайна сметка това са добре инвестирани пари 🙂

 1. December 16, 2009

  […] Артемий е използвал времето около лекцията си тук и е позаснел няколко кадъра. За втори път нищо […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *