Мнения на граждани от селски тип

Още коментари по вечната тема

todorov732@abv.bg:

“Аз съм от центъра на София и мразя селската измет. Всичко идващо от провинцията е пълен боклук. Селяните са подли, гадни, завистливи, лъжливи и крадливи. С тях нито може да се живее, нито да се работи нормално. Селските свини превърнаха столичния град в бунище и заживяха в него сред лайна и помия, които ги карат да се чувстват, като че ли са си на село. Защо преди имаше софийско жителство – за да не се мъкнат тия смрадливи отрепки. Но селския им президент Желю от с. Веселиново го премахна, за да се превърне София в това, което е днес – клоака, селско гето.
А бе цървули, неграмотно ли пиша според вас? Я се научете да говорите и да се държите нормално преди да давате акъл за каквото и да е било.
Най-добре е да се махнете от нашия град и да си ходите при чинка си на село – да ви кълват кокошките по селските задници в селския кинеф.
София за софиянци!
Селяни умрете!”

Марина:

“Напълно подкрепям т.н. софиянци.Аз съм от Стара Загора, но знам, какво е като нахлуят в града гълъбовци, казанлъчани, новозагорци и радневци.Простотия и селяния, иска им се да повишат стандарта.Ама на лук още миришат.
Освен това много мои познати, като дойдоха в София така взеха да се превземат, по-баш от софиянци се изкарват.Хитри са провинциалистките, хващат тъпи софиянчета и се уреждат с потекло.Ама що така се дават тез мъже там, сигур жените са им много грозни. ”

—————

Значи софианецът го е гнус от жената от Стара Загора, тя пък не може да понася хората от Раднево. Обаче вечер сядат по едно и също време пред телевозора и пият ракия с песните на Нончо Воденичаров, който беше кмет на Раднево. 

Добре дошли в България, страната, в която винаги другите са виновни.

You may also like...

9 Responses

 1. dobre says:

  dobre kazano s drugi dumi

 2. mm says:

  Умилителен напън и на двете страни да защитават собствената си кочинка, за която не са допринесли и грам. Умилителна е и патриотичната ревност към места, на които не принадлежат съвсем, но и нямат изход от тях.
  Хора, които се чувстват “големи”, само защото някой друг стои по-ниско.
  Вярвам, че страничен положителен ефект на противозачатъчните е намесата им в такива случаи, когато любезно освобождават генетичния басейн от подобни безсмислени създания, но тук (тук – в България) са закъснели.
  Идеята на бунта е да води до промяна, а промяната – до положителни резултати. Не знам какво постигат подобни човечета, сипейки огън и жупел в е-ефира и мразещи най-вече себе си.
  Аз живея на центъра на София, но не съм “от” там. Всъщност не съм и от София. So what?
  И ако коментаторът Марина наистина мисли това, което пише, горко им на старозагорци…

 3. kind of a pimp says:

  “Хитри са провинциалистките, хващат тъпи софиянчета и се уреждат С ПОТЕКЛО”—> кó речи??????! хахахахаха 🙂

 4. none says:

  не ми си мисли ако имахме бедни имигранти, тогава сигурно тия хора щяха да избухнат и те да са им корена на всички проблеми. поне щяха да забравят за селяните.

 5. ju says:

  Мале колко ПРОСТ народ има по тази земя 🙂

 6. инж. Батков says:

  …моята цел е гъзо да ви пръсна…

 7. Суворов says:

  Марина, а ти със синя заралийска кръв ли си?

  Можеш ли да докажеш заралийско потекло 10 поколения назад?

  Или баба и дядо са дошли от Ракитница и са купили апартаментче на мама и тати в Железник, от лука и свинското, които са продавали.

  Датееба в сиьокръвата заралийсиска крава, да ме прощаваш за селският израз. 🙂

 8. quit hatin’ the south 😀

 9. dani4ka says:

  Ако слагате хората под един знаменател жектоко бъркате от всяко правило има изключение така че стига и ти глупости не важно от каде си а начина на мислене пределя кой си и каде отиваш. Да аз съм от село признавам си го но много съм видяла в тоя живот сама съм се борила мразя някой да се прави интересен какво като си от София много ме боли знаеш ли какво е да искаш да имаш и да плачеш че не си като богато мамино синче я ситига нагледах се не всичко майната на вички дето не ме не могад да ме гледат аз зам коя съм и какво искам няма да ме спре нищо ако така определя те хората няма да ви остане време де ги обичате. Маря селянията ката манталитет но не мрая селяните те не с нищо повече от мен или теб и те са хора. Не подражавам на никой аз съм си аз и затова всички си ме обичат за това което съм а не за надувка която не занят какво искат.Колко деца заслужявят да живеят нормално а няко скапани богаташчета живеят като царе како е това аааа. Защо се мразим и никога не си помагаме не мразя хората а манталитетаим.Тъп народ Умствено поробени. Това е реалноста на България. Няма вече Българи само Левски беше истински Българин.Писна ми вече не искам да живея така на каде отива Българския народ. Слушаите тази песен Ice Cream – Борбата. От нас зависи дали ще я има още България. Кой продаде Левски пак Българин супер Братлета. Искам да има още патриоти в бг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *