Save-Velko.org

“Поразена съм! Защо само публичните хора са велики? Нима няма велик учен ,велик лекар ,велик учител? и моята майка е велика!но няма кой да ни помогне,тя също е болна. Семейството на Велко Кънев получи лично от Тодор Живков апартамент,баща му беше активен борец,дъщерите му Мултигруп им плати следването в Франция,брат му е бизнесмен,как му е помогнал? Как му помогна Стоян Денчев, Васил Василев виден дизайнер -студио В , Вежди Рашидов и Доган? Как му помогнаха от БСП? на които много симпатизираше? Нека те му помогнат първо и после кой каквото може от обруленият български народ!”

Тежко е да избираш кой да живее и кой да умре. Велко е ГОЛЯМ, но вече е взел-дал. Предстои му втора операция, на 60 години е и доста дамаджани пресушаваше докато беше добре. Ако държавата има сили, след всички кражби, да спаси някого, нека да е дете. Смятам, че и Велко би се изказал така, ако не ставаше дума за него самия.20-40 000 евро са един апартамент. Не за чак толкова много, Бойко 3 пъти да не ходи на тенис и лично ще ги събере.

You may also like...

10 Responses

 1. Представи си, че си Велко. И дори не си играл в “Оркестър без име”. И да не си играл, пак ти се живее. Всички трябва да имат право да живеят. Аз не мога така лесно да кажа – Дарина да живее, Велко да мре.
  Помниш ли филма “Избора на Софи”? Изборът кой да мре и кой да живее никак не е лесен и накрая убива.

 2. MadWizard says:

  Не бъдете лоши.

 3. Иван says:

  Ама как така? Той живота си е дал за нас, а ние да не помогнем? А дамаджаните … просто ги е пресушавал в процеса на даването.

  Между другото, къде са неговите колеги/жки актьори и актриси, с които е пресушавал дамаджаните? Те да му помагат!

 4. kind of a pimp says:

  фактът, че въобще някой, независимо дали са родителите на малката Анна или актьорът Велко, се налага да проси в интернет за да се ЛЕКУВА е достатъчно красноречив колко е зле и колко СМЕ зле. никъде в цивилизования свят няма да видите хора, които просят в нета за да си лекуват детето от левкемия. ма то и никъде в цивилизования свят Бойко Борисов няма да е премиер… просто се замислете, къде според вас се корени проблемът и защо виждаме от време на време тези съобщения – “помогнете на….”

 5. Почти няма страница в нета която като я отворя и в началото или някъде из банерите да не пише “Помогнете на.. ” или “Да помогнем на.. ” Нямам нищо против да помагам и съм помагала, но мисля че държавата е институцията която трябва да се погрижи за населението си, болно или здраво. А тези които помагат, не е нужно да го правят само когато го прочетат на някой банер и им стане жал, това се прави от личен морал и по-добре се прави когато е анонимно, нали това е благотворителност?! А не да седим и да се бием в гърдите или на помощта да пише името с големи букви, все пак помагаме а не правиме реклама кой помага. Но определено държавата ни трябва сериозно да се замисли как да започне да помага на населението си. Миля вчера беше когато по новините гледах за скрити жилища за малтретирани жени и деца такова нещо има в Германия има и в България но питам се защо са неправителствени организации?! Питам се защо трябва когато някой заболее тежко и това да са основна тема в новините..?! А не направи държавата така че когато някой е тежко болен и близките му не могат да позволят лечение, той да е спокоен че може да се лекува, защо по дяволите плащаме тия осигуровки, данъци и т.н. В чужбина дори и социално слабите живеят по-нормален живот от работещите в България. Пример мога да дам в Испания където работещ взима 1200 евро, а безработен социално слаб взима от социалните 800 евро. Малко се отклоних от темата но това според мен са силно свързани неща.. Кога държавата ще започне да се грижи за нас?! (риторичен въпрос)

 6. kind of a pimp says:

  опаковката, кажи ми че се ебаваш и че тва дето си го писала горе е някакъв майтап!?

 7. nname.org says:

  @бодливата: прочети първото иречение от поста

  @опаковката: имам ясен и сигурен отговор на въпроса ти: НИКОГА

  @иван: едно-две представления да дадат благотворителни, с малко по-висок вход и ще избият парите, които не му достигат. къде са актьорите, които се пишат на най-големите мъже?

 8. yofidi says:

  neznam za6to ste tolkova nadahani za tova 4e mu se e pomognalo ami ako ti si Velko……..i na 100 da si pak 6te ti se jivee.Ima mn hora na koito nyama kak da se pomogne ama tova e jivota taka stava po silniyat uj pobejdava ama ne po izvestniyat da

 9. Иван says:

  Гледам някакви изказвания от типа “Ами ако ти беше Велко” и т.н. Те не се отнасят до нашата действителност. Както казва Уди Алън “Ако баба ми имаше колела, щеше да е количка в супермаркета”. И нашият народ хубаво го е казал за мъжката баба, ама за да не ме обвините в мръснословие …

  Нямам никакъв шанс да стана Велко, а и да имах нямаше да приема. Нямам и шанс държавата да ми помага. И по-добре – ако разчитах на държавата за здраве, все болен щях да ходя.

 10. Веско says:

  Верно е, че всичката дискография на група “НЛО” беше в стил “който пие облак троен, той за утре е спокоен”… Пожелавам му на Велко да му съберат парите.. ако не успеят от гилдията и аз ще отделя някой лев – така както отделям и за други понякога. И изобщо не защото Велко е известен – нямам някаква особена симпатия към него.. който има възможността нека да дава – солидарност е нужна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *