Първанов и хейтърите

 putin7.JPG

Как се справя нашият левент с критиката. Като типичен българин. Говори за себе си в трето лице. Проблемите се решават с медийно-ченгесарски средства – подслушване, дезинформация, заглушаване на чуждите гласове, демонстративно раздаване на дискове и пресконференция по държавната телевизия. Съмненията за имотното му състояние се представят като “опасната война между институциите”, “заговор срещу България” и “отклоняване на вниманието от тежката икономическа обстановка“.

Същата обстановка, в която неговите съпартийци 4 години упорито ни вкарваха. Само преди година на хартия имахме един милиард “излишък”, който ударно се разпределяше и се подписваха договори, които в момента трябва да се изпълняват. Включително за стотици милиони с руснаците, a хамстера ни обяви за “най-подготвената европейска страна за Кризата”. Къде беше ПРЕЗИДЕНТА тогава? В Казахстан или за мечки?

“Да се отворят икономическите досиета на прехода”. Болната доносническа глава не може да роди нещо ново, освен да търси куфарчетата на Луканов и да рови по досиета, които отдавна са изгорени. Номерът минава вече 20 години, ще мине и още 5.

А на критиката Гоце отговори с “не можете да го докажете”. Критика на пресконференцията всъщност нямаше, само лудия Сашо Диков си позволи да зададе няколко луди въпроса.

You may also like...

2 Responses

  1. puffytron says:

    Бих искал да ми кажеш ако може по какъв начин ги правиш тия комиксовите балончета на героите pls 🙂 Какъв software ползваш за направата им и ако може да е free тоя software 🙂

  2. nname.org says:

    ами на Photoshop е правено това, но може на всяка една читава програма да станат. аз препоръчвам безплатния еквивалент на photoshop – http://www.pixlr.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *