Бойко пред огледалото

Коментар от Костадин: 

Репчи се наляво и надясно. Ръси закани и заявява твърди намерения. На практика обаче е хлъзгав, уклончив и колеблив спрямо политическите си противници, ако усети по-сериозен отпор. Бойко прилича на каратист, който избягва по всякакъв начин преките сблъсъци за сметка на демонстрация на техники и упражнения. Бойко не обича да се бие! Бойко предпочита да играе ката! За предпочитане пред огледалото. И задължително с публика. Добронамерена. Аплодираща. Възхитена.


На фона на всичко това се пита той ли е алтернативата спрямо Станишев, Първанов, Доган, Волен и Янето? Отговорът е тъжен, но неизбежен – Той е! И вината е основно в единствената прозападно ориентирана и последователно демократична политическа формация с ясна дясна физиономия, която упорито и последователно се превърна в електорален лилипут със затихващи функции. Оцветена е в синьо и знаменосец и е един от най-мразените политици на прехода, който така и не разбра, защо срина доверието в себе си и своята партия. За което се разсърди на народа и журналистите, но след това се разцепи,клонира и самовъзпроизведе,като единствената дясна алтернатива. Не му пука, за дясното а за егото. И на неговия фон Бат Бойко е симпатягата на електората и единствената алтернатива на лошите! Какво е виновен тогава човека? Хората го искат и харесват. Имат го!

You may also like...

2 Responses

  1. Петър Иванов says:

    Синият знаменосец мисля че направи всичко възможно, за да извади от блатото България. Направи го като по учебник, но върви обеснявай на човек, който цял живот е работил в Кремиковци, че предприятието и подобните му само завличат България надолу. Плюс това хиперинфлация се регулира с (висока) безработица.

  2. nname.org says:

    при костов крадяха малко хора – стотина човека, останалите работеха

    създаде институции, за които трябваше десетилетия, за да бъдат опорочени 🙂

    но кой политик е способен да спечели срещу месии 🙂 и месиите държат медиите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *