Империята отвръща на удара

Да, отделих цели 90 стотинки, да им се посмея на глупостите, докато чакам на опашката в КАТ, за съществуването която тия двамата ще горят в ада.

Хареса ми как е конструирана заглавната страница. Цецо е даден долу, гузен и навъсен, а Алексей е отгоре и усмихнат. Това показва на коя теза е посветен целият брой и може да се разбере и без да знаеш български.

Въпреки цялата си злоумишленост, публикацията успя да ме убеди, че Цветанов е скътал 100-150 бона нерегламентирани приходи като зам-кмет и ги е вкарал в няколко апартамента, които са законно декларирани и неуспорими. За да не изглежда фрапантно, е бутал пари на бабите и дядовците, те са купували и са му преписвали. Двата лично негови апартамента пък са до Руското посолство, построени от кума му на общинска земя и продадени за символичните 575 евро/кв. Двамата с жена му ще се гонят на 200 квадрата, не лошо постижение, само за няколко говдини във властта. Цецо без съмнение струва много на българската мафия, но не знам дали не излиза скъп и на българския данъкоплатец.

Завършил Физкултура и приятел на Веско Маринов – факти, които могат да очернят и най-добрата биография. според мен Цецо е (относително) честен, но е леко тъп. Дон Корлеоне не би избрал човек, който може да му бъде сериозна конкуренция. В началото Цветанов е бил асистент на Бойко, пращал го е да носи букети на журналистките, които имат рожден ден. С тези букети колко власт са купили старите лисици…

You may also like...

6 Responses

 1. voxy says:

  уау скъп на българския данъкоплатец заради тези апартаменти ли? хахаха шегуваш се

  Цецо е #2 в държавата и 10 милиона да завлече няма да излезе скъп, проблем е ако Бойко и Цецо позволят и на братовчедите на герберите са почнали да крадат защото тогава стават прекалено много маймуни на клона

 2. ss7 says:

  Доган взел 1м хонорар и го съдят.

  Милиционера взел 30к хонорар като министър и му ръкопляскат.

  Хаха , според горния , било нормално двама да крадат в държавата, но не повече.

  Ама не , НЕ е нормално да крадат дори само двама.

  • nname.org says:

   точно така, въпросът е в принципа, не в размера на злоупотребата

   все пак работят на 800-1000 лева заплати, а не на процент от заграбеното

   за да гепи Цецо “чисти” 10 милиона, далаверата трябва да е за 100. 10 министри по 100 милиона = милиард изсипани в пясъка

 3. Определено може да бъде скъп на българския данъкоплатец. Особено, като се вземе предвид схемата 10:1, което ще рече, че за да се вземе едно, трябва да бъдат съсипани поне 10 за камуфлаж.
  По принцип това си е стандартна практика 😀 😀 😀

 4. Георги says:

  Старата българска поговорка крадеца вика дръжте крадеца

 5. Само едно уточнение – Цецо не излиза скъпо на българската мафия, а само на едно крило от нея, което не си плаща. След всяка смяна на правителство, настъпва разместване в мафиотските пластове с цел осигуряване на приходи за партийните каси и техните пазители. Наивно е да се смята, че Цецо се бори с мафията. Това е невъзможно. Кой ще пълни касата на ГЕРБ?
  А на българския данъкоплатец излиза скъпо мафията. Политиците цоцат от нея.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *