Наистина последна инстанция

google.JPG

Година и половина по-късно:

Моите авери от джунглата не са си платили хостинга и сайтът им е заминал. Сигурно шефът им ги е помислил за превратаджии и си е нахранил с тях лъвовете 🙂

You may also like...

5 Responses

 1. dagoburd says:

  линка към google.JPG леко не работи :>

 2. none says:

  много ми е смешно как с превъзходство говориш за тия хора. мога да ти кажа, че африканците нямат нищо общо с твоите представи и изобщо не са толкова назад колкото ги мислиш. а като добавим и факта, че повечето са изключително здрави копелета, дето са минавали през какво ли не.

  • nname.org says:

   ти си спи с негри, няма проблем. аз тези си ги познвам, приятели са ми и ги знам що за стока са 🙂 ти лапаш негърски хуйове, аз съм им правил услуги за без пари, квит сме

 3. UZUMAKI says:

  Може да са здрави копелета, но това не ги прави по-малко примитивни. И не защото са негри, а защото обществото им е твърде “спряло” (по редица причини).

  • none says:

   всъщност иронията е, че точно тези общества африканските може да са бъдещето. много често племенните общества са с много по-голяма солидарност и социална дисциплина. там ако питаш някого колко братя и сестри има, той ще ти каже, че не може да ги изброи всичките. за тях всички в общността са братя и сестри. а и е интересно каква точно е дефиницията на примитивни, просто имат различни обичаи, както и азиатците да кажем.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *