Първанов ме накара!

Бат Бойко е много ловък, направо инстинктивно обърна ситуацията и вмени вината на други хора 🙂 Действа като патологичен лъжец, импровизира, въобще не ги мисли.

Мишо Бирата се превърна в уважаван човек, шеф на Баскетбола. Той и Румен Запалката е уважаван човек, шеф на мотоциклетите…

Записът е автентичен, но ако допуснем, че е монтаж, излизат някои въпроси:

1. Защо Митниците рекетират Мишо Бирата и една година по-късно кой митничар е изпратен в затвора за това? Премиерът е знаел всичко и е можел да му потърси отговорност.

2. Защо “Леденика” в крайна сметка е затворена поради данъчната каша? Ако са били чесни данъкоплатци, да са останали печеливши и без да крадат от акциза.

3. Как Алексей, от покровителът на Килърите, стана съюзник и приятел?  “За Петров, Алексей Петров, съм казвал, че този човек е много качествен, не случайно г-н Станишев го ползва четири години. Четири години той ви ръководеше най-секретната служба.”

4. Как така Алексей “ръководеше” ДАНС 4 години, след като беше само съветник? Кога намери време между лекциите в УНСС? Какви козове има още Алексей, за да определя вече откъде духа вятъра?

You may also like...

4 Responses

 1. lilia says:

  Съобразявам с първата реакция-непринудената.Така се вижда, кой вятър откъде е

 2. online filmi says:

  Мисля, че е монтаж това, не е много автентично.

 3. alvin says:

  По #3 – това беше ирония от парламентарната трибуна, стреличка към Станишев.

  От цялата история най-много ми харесва липсата на каквата и да е конспирация от страна на противниците на ББ. Те не се крият, първи отидоха с ябълки при освободения арестант, от техния вестник излиза всичко, на тях им носят разни флашки, в тяхната партия го цанят за президент тоя Алексей Петров. Няма капка завоалираност – ясно е отде духа вятъра.
  За капак днес чета изказване на Алексей: “ББ да уволни цветанов и скандалите ще приключат и всичко ще си дойде на мястото”. Такава прямота принизява думата “изнудване” до безобидните “търговско предложение” и “примирие” 🙂

 4. Стоян says:

  Най-после някой го каза: трябва правителството да подаде оставка, Президентът да състави служебно правителство (министър-председател Коце Парцалев!?, пардон Паскалев) и да се осигури успехът на следващите избори – ново “абв” правителство, успешни енергийни-руски проекти, щастливи старини за огромната част от българските пенсионери, успешни заменки и продажба на синтетични наркотици от страна на Петков и Галеви и …. пълно щастие за милата ни Родина.
  Майната ви мръсни гниди! Не мога да ви взема мръсните пари, но мога спокойно да ви псувам.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *