Заедно за един по-добър Фейсбук

ФацаБука сам по себе си не е лош, но все пак искаш да разбереш кой какво е писал, а не кой колко домати е изкопал и за кое бездомно кученце е гласувал.

1. Първият чалъм е да си направиш бутон на тулбара на браузЕра с този url: http://www.facebook.com/home.php?sk=app_2915120374 Има начин да се направи с драг-енд-дроБ, но нямам 30 минути, в които да го обясня 🙂 Слагаш една иконка там и й променяш линка. Резултатът е всички текстови статуси на аверите ти. Нещо като туитър.


2. Вторият метод е малко хардкор гийк, да инсталираш отделен десктоп клиент за туитър и фейсбук, като например Seesmic. Има няколко опции за филтриране, можеш да пишеш и коментари.


3. Третото мощно решение се нарича postpost.com. Не виждаш точно статусите, но прави кадърно превю на линковете и снимките. Няма лайк бутон и ако искаш да реагираш, пишеш коментар. Супер удобно е за youtube клипчетата, а ми обещаха и да направят плейлист за тях някой ден, да не ги цъкаш едно по едно, а да ти вървят като радио.

Използвайки трите метода на достъп, можеш да изцедиш максимума от кравата на Зуки. Или тя да изцеди максимума от теб 🙂

You may also like...

5 Responses

  1. Бога ми, за чий ти е това да следиш статусите на 500 човека… Имам чувството, че ако го направя, и без това изяденото ми от Фейсбук време ще се разтопи като ядрено гориво във Фукушима…

  2. voxy says:

    прекалено много тулбарове

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *