Двама мъже и три ризи

Реалният Чарли Шийн

 

Чарли в образа на Чарли в “Двама мъже и половина”

Ок, ясно че изглежда 20 години по-млад, освен това е видимо трезвен. Обаче защо ги обличат с едни тъпи изгладени ризки, едни панталончета, точно от началото на 90-те, а сериалът започна през 2003? Ясно, трябва да са хомогенни,  за да може повторението на 1-ви сезон да не се различава като мода с последния сезон.

Чък Лори пише още няколко топ сериала, “Дарма и Грег”, “The Big Bang Theory”, там героите са си облечени много добре, няма никакви ретро напъни.

 

You may also like...

15 Responses

 1. Моята версия – явно искат да покажат, че героят на Чарли Шийн не е излязъл от времето, когато е бил на 20-тина (началото на 90-те).
  И в България има едни такива мачовци, които си ходят с дрешките от времето когато са били между 20 и 30.

 2. Manuelle says:

  Може би искат от една страна да е олицетворение на една от най-американските черти – зле облечен. Шорти, хавайки и сандали с чорапи са си чистокръвен ужас, но в САЩ са си нещо като дрес-код…

 3. Михаил says:

  Специално в Big Bang се обличат много яко. Зарежи фланелките с готини надписи – Раж винаги ме докарва до сълзи с пуловерчето си. Визуално там са много добри.

 4. RS says:

  Това са дрехи за боулинг. Звучи странно, но както има определена мода за голф, тенис – така и за боулинг. Не се прави да са хомогенни героите през годините (няма и как, малкия Джейк е вече по-висок и от двамата в последния сезон) – прави се заради образа на Чарли, неебателен тип дето прави каквото си иска и се облича както си иска, докато плебса ходи бачка, пише блог, мисли и етц.

  • RS says:

   Тука има добро обяснение защо Чарли носи точно боулинг ризи през цялото време и как това блендира в образа му. Всъщност оригиналната идея на Чък Лори е била именно така – неебателен, but with a twist. Един вид хората да се чудят, абе кви са тия странни ризи дето не съм ги виждал никъде. Явно работи, щом си се замислил:

   http://www.theinfomine.com/2011/02/19/charlie-sheen-retro-bowling-shirts/

  • nname.org says:

   айде без обиди, плебса пишел блог…

   образа на Чарли е коментар на реалния Чарли, а той туити като луд напоследък!

 5. RS says:

  Е, не съм искал да звучи обидно – самият факт, че ти чета мненията (от доста време) и дори коментирам, означава, че съм окей с това.

  Иначе точно Чарли в случая не мисля, че е удачен пример, понеже той почна да туити след като остана без работа и звучи нелепо като сциентологистки бог.

  Виж, Чък Лори го прави доста по добре и пак в негов стил, не точно блог, but a twist. Кратко съобщение на края на всеки епизод, което се вижда за 1 секунда (и не може да се прочете). Един вид, следващия Туитър 🙂

  Тука е цялата му колекция:

  http://chucklorre.com/

  • nname.org says:

   vanity cards са му блог отвсякъде. преди време се мъчих да ги чета, ама нещо не ми влизат

   • RS says:

    Да, има попадения добри, но повечето са разпиляни. Предполагам имат някакъв контекст и смисъл, но не съм чак толкова голям фен да му чета всичко и да му гледам всичко, че да го иразбирам.

 6. леко учуден says:

  хъм не разбрах нуждата/смисъла от този пост

 7. sando says:

  Както има Пешо Керестето от Миньоро с дрес код–жълто-черен изторбен анцуг;;АDIBAS; маратонки NYKEI, GOLF-тройка ;металик ;тюнинг ;лети джанти–4суб баса по 500W
  дето е изчукал полвин Радомир;Граово.Брезник и Трън
  така е и онкел Чарли!

 8. Manuelle says:

  BTW, Дарма от “Дарма и Грег” също не е добре облечена жена…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *