Кадафи, твойта кожа

Гоце научил от вестниците, че сме във война с Либия и наредил: “Всички на оружие, атака, пълен напред! Ей са му ебахме мамата на Кадафито”

Ето с какво разполагаме в нашия ядрен арсенал:

1. Подводницата

Нафтата скъпа, пък и подводницата миналата седмица заседна в Ропотамо.

2. Суперголфа-амфибия с пернишка регистрация

Без съмнение ще вземе Триполи на абордаж, но трябва да се плати гражданската и зелената карта, а това много пара, заеби.

3. Черните стелтове

Вземаме много роми, караме ги до Солун, връзваме ги на балони и ги пускаме надолу по течението над Средиземно море. Те кацат тайно при Кадафи, изтръгват му всичкото желязо и го оставят гол и небоеспособен. След някоя друга година Франция си ги депортира с по 300 евро в джоба, всички са доволни.

[коварен смях]
Кадафи, камилар смотан, ей сега ти размотахме кълбото!

You may also like...

3 Responses

  1. Суворов says:

    По отношение на ромите, има вече отработени тактики с доказани ефективност при бойни действия.

    Та… Молим братския сАвеЦки народ да ни отпусне единственият си АН-225. При средно ромско тегло от 60 кг. самолетът ще събере около 4 000 роми.

    Товарим ромите и си пикиращ полет ги изсипваме над вражеските позиции, където ромите светавични изземват либийското оръжие. Компютърните симулации показват, че с около 150 полета, либийската съпротива ще бъде сломена, а и ресурса ни с роми ще се изчерпа.

    Насочваме вече въоръжената ромска армия към Cоte d’Ivoire, където ромите ебават мамата на президента Гбагбо, на туземците и на слоновете. Под егидата на ООН, се създава Cоte d’Roma, всички са щастливи и настъпва хилядолетен мир.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *