Радиация for n00bs

За бебета продават всякакви простотии, например пречистена чешмяна вода, но това вече е прекалено.

40 лева за някаква тенекиена капачка, която уж предпазва от GSM радиация, и 55 лева за по-големия модел, който “блокира” домашната WiFi мрежа. Ако тези неща наистина работеха, съответно телефонът нямаше да има сигнал и компютърът нямаше да има интернет. “Препоръчва се от експерти” и “Одобрено след научни изследвания”. Тикано в камилския гъз с чисто научни цели…

Гарантирано предпазва от РАДИАЦИЯТА, стига тя да е на другия край на планентата.

You may also like...

5 Responses

 1. И къде точно си ги слагаш?

 2. Това е новия ПауърБаланс явно.

 3. Явно вече е по-доходно до измислиш поредната пластмасово-силиконова глупост, да напишеш, че е разработка на НАСА и видни съветски учени, да я произведеш за 10 цента в Китай и да а продаваш за 50 лв. на “вторите по интелигентност в света”.
  Предлагам ББ да инвестира 1-2 милиарда и да осигури на всеки българин индивидуална защита против радиация вместо йодна тинктура.

 4. Михаил says:

  Това си е данък-глупост.
  Както има и данък-гъзария например.

  В някой държави се опитват да пазят хората от плащане на данък-глупост (сигурно там пауъра балансьор е имал тежки времена), но според мен това е тъпо и само поощрява виреенето на невежество.
  От гледна точка на обществото може би е по-добре тези хора да си похарчат парите за простотии, току виж се откажат от гледането на деца, поради безпаричие и така спрат разпространяването на гена на глупостта…

 5. Георги says:

  Нали се сещаш че не е глупав този който яде баницата, а този който му я дава. Подобни с гривните power balance или каквото там беше, казаха го в съвсем прав текст редица учени, че това са разни измислици, но тези гривни направиха рекорди по продажби.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *