Нет Бирата , нет проблема

Не обичам да съм мрънкало, но припомням, че само допреди месец страната се тресеше от грандиозни скандали. Бойко и Първанов бяха записани на лента как търгуват с един мафиот, който поне от 10 години насам предпочиташе да плаща подкупи, вместо да си плати акциза върху производството. Мишо Бирата, за по-удобно, тази седмица умря. Цветанов пък само за няколко години в Общината се беше облажил с 2-3 апартамента, построени на общинска земя от фирма на ДПС.

Вярно, Боко е на път да подпише за Белене, което ще ни коства поне още милиард лева, преди окончателно да се забатачи проекта. Но може ли днешната грандиозна излагация да замести вчерашната грандиозна излагация и всичко да остане без никакви последствия? Колко памет има “публичното пространство”, 1 Mb? Ако създаваш достатъчно шум, можеш ли тотално да заблудиш и объркаш всички?

Бойко превзе всички видове власт, като си назначи PR екип от 6 човека да бълват добри неща за него по вестниците. После подкрепи образа с телевизия, с постоянни кратки изявления и няколко интервюта. Вярно, патологичен лъжец е, добре импровизира, но толкова ли сме евтини? Има дела, има и думи, лесно е да направиш разликата.

You may also like...

7 Responses

 1. Михаил says:

  Ми май няма и мегабайт.
  И е добре че няма, щото ако имаше всички щяха да са луди. Другаде има по един такъв скандал на десетилетие, тук е на седмица. Ще получим мозъчно претоварване ако се впрягаме от всичко. И така самосъхранението предизвиква късопаметност.

  • nname.org says:

   късата памет предизвиква позволяване на все по-голяма идиотия в управлението

   кога ще свърши тази спирала?

 2. Момчил says:

  Бирата го утрепаха заверата между конкурентите и ценителите на бирата, заради гадната и евтина бира, която вареше.

  • Момчиле, евтинка ли ти идва бирата? Щото на повечето хора им идва скъпичка. Иначе мерси, че разплете случая.

   • nname.org says:

    акцизите върху алкохола са обща политика на ЕС, няма евтинко и скъпо

    ще е по-добре за хазната всички да ги плащат, а не Леденика да си прави пас

 3. keipax says:

  Баси!
  Най-точния коментар!

 4. Нали знаете какво си пеел Мишо Бирата “Няма бира, няма бирааааа, а сърцето ми направо, направо спира!” :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *