Победа за Росен, загуба за ГЕРБ

 

Да са ни честити първите загубени избори за Бойко и свитата му. Спечелиха месните, но почти изтърваха президентските. Най-рейтинговият им кандидат, непартийния Плевнелиев, взе само няколко процента преднина пред зомбитата на комунистите. Това говори за умора и недоволство срещу Бойко. Цветанов и Борисов, истинските кандидати за поста, нямаше да се преборят за президенството и това щеше да е явното начало на края.

ГЕРБ няма принципи, платформа, идеи. Има само един Цар, който казва кой на кое игрище ще рита. За такава стадна, конформистка партия, загубата на мнозинство означава край на Приказката, болезнено и шоково изтрезняване, грозен махмурлук, изгонваше с шутове на фалшивия Пророк и намиране на нов. Цикълът вече сме го гледали с НДСВ, която беше създадена по същия модел. Един мандат сама, втори мандат обезличена в коалицаия и за трети мандат – абе кои бяха тия?

Не става само с рязане на лентички, трябва и акъл!

Още по темата от Комитата>>

You may also like...

1 Response

  1. Йуй says:

    Ами като са много зомбитата, така се получава. Но това не значи че могат да се правят генерални изводи. Дъртите зомбита намаляват след всеки избор. Болшевиките откапват завинаги и невъзвратимо !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *