д-р Николай Михайлов диагностицира държавата Бойкостан

” ГЕРБ е власт, а не идеология. Власт, която управлява от името на властта, а не от името на идеология. Десните в България са леви, огледален образ на врага. По зъл парадокс, комунистите оцеляха като антикомунисти, със сменен език, но със същата душа.”

“Силата на ГЕРБ е в местните олигархии, в силовия фермент на организацията, в обстоятелството, че не си поплюват. Партията е масова, „всенародна” по манталитет и стил и като репертоар от похвати за постигане на целите. Борисов сплоти новите българи, угоди на лумпенизирания човешки вариант, произведен от прехода.”

” Българинът е недоволен за целите на душевното равновесие, без свещеното мърморене губи идентичност. Няма сила, която би могла да го накара да бъде декларативно доволен, това му изглежда социално рисковано и религиозно лекомислено. Ако все пак му се случи, изпада в суеверна криза от страх, че предизвиква съдбата към завист. Тогава чука на дърво или върху собствената си глава, което пък е все едно, защото е прозрял, че няма разлика.”

>>Хубаво интервю на доктора, дадено за в-к Ретро (!)

 

You may also like...

3 Responses

 1. Longanlon says:

  хаха последния абзац съвпада сто про с моите наблюдения 🙂 като кажа че съм щастлив и доволен от живота в повечето случаи ме гледат като извънземен

  • nname.org says:

   да, но и цялото интервю на доктора е мърморене и изразява отчаяние от живота. вместо да се радва на Бойко Борисов, Доктора го сравнява с маймуна

   • ал младенов says:

    как да му се радвам – срам ме е че съм българин, като гледам какви глупости говори и как нищо не върши. по-лошото е, че българският народ пак ще си го избере на следващите избори.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *