Монолози на вагината

Монолог на Емил Кошлуков по случай Горубсо-Мадан:

Интересно какъв го играе точно Кошлука. От една страна справедливо критикува (без)действията на ГЕРБ, от друга го прави в ефира на втората държавна телевизия, където сам Баце режисира половината предавания.

Емо май е приел ролята на удобната опозиция. Критикува монархията, без да каже нищо срещу Царя (Бойко). Уж трябва да е критичен, а могат да го спрат и изгонят от ефир с натискане на едно копче. От единия цар е скочил в краката на другия цар. Работата намирисва на някакъв вид спаринг, в който уж се бият, но Бойко може да нанася ударите, а Кошлука може само благородно да ги поема. Доста евтино се е продал, за едно парче ефир и една мимолетна слава.

Или сме станали нормална държава, в която хората си казват мнението, или Емо е станал една от многото кукли на конци, които се преструват на алтернативни срещу заплащане. За съжаление май е второто.

You may also like...

2 Responses

  1. voxy says:

    е тя критиката му е към контролиращите органи и прокуратурата, Бойко не може да огрее навсякъде и не е виновен за всичко все пак 😉

  2. georgi says:

    Нормална държава в която хората да си казват мнението сме станали но и не сме. Какво като си го казваме? Иначе Кошлука от край време си е върти опашчица, сигурен съм даже че не се е и продал, просто се мазни и натяга, никой няма интерес от него и на никого не пречи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *