Ballers (Играчи)

Ballers-poster

Човек и добре да живее, сяда да гледа сериал заради актьорските способности на.. Скалата. Дуейн Джонсън се превъплащава в пенсиониран играч на американски футбол и успещно изиграва планина от мускули с добряшко сърце.

Сериалчето е на HBO, като първия сезон е излъчен през 2015, а сега върви втория. Комедия със силни образи и вътрешен поглед към света на големия спорт, където парите и жените са в изобилие, но всичко се движи от лични приятелства и задкулисни сделки между агентите, медиите, отборите и спортистите.

ballers-ep15-1024

Самите играчи са представени като млади и зелени негра, зашеметени от бързия си успех и често безобразно лъгани от собствените си финансови консултанти. Говорят на уличен език, което е малко трудно за разбиране от българин, гледам го без субтитри и тук-там не вдявах какъв е лафа.

episode-10-1024

Като цяло целта е била да се създаде комедия от типа на “Антураж” и определено са се справили. Действието се развива в Маями и индустрията е спорт вместо кино. Има много повече ‘екшън’, главния герой редовно изпада в критични ситуации и на магия и мускули отървава кожата. За щастие самият спорт остава в периферията на сценария, набляга се на живота на героите извън терена и нелеката им борба с парите и славата.

Обща оценка:

8 / 10

Може да се свали от Арената или да се гледа на HBO GO с булгар субтитри

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *